Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopakswojejdziewczyny

jak przemówić jej do rozsądku?

Polecane posty

mam 24 lata moja dziewczyna 21 jesteśmy razem rok, bardzo się kochamy i planujemy wspólną przyszłość....to znaczy do wczoraj tak było dziś nie wiem jak to jest z jej strony z mojej nic się nie zmieniło. Mieszkaliśmy razem. Moja ukochana musiała służbowo wyjechać, było mi smutno jak zawsze, ale mus to mus, miała wrócić dopiero w poniedziałek ale niestety wróciła wcześniej. Ja w czasie jej nieobecności próbowałem jakoś się odstresować i wpadłem na pomysł żeby pójść do klubu, siedziałem przy barze i sączyłem drina rozmyślając o mojej ukochanej w tym momencie dosiadła się do mnie jakaś laska, typowy pusty plastik, zagadałem do niej bo nie chciałem wyjść na buraka, nagle rozmowa zaczęła nam się kleić i sporo czasu spędziliśmy w tym pubie mi już szumiało i wtedy zrobiłem największy błąd zaprosiłem ją do siebie na kawę ona się zgodziła...ok nie będę się dalej rozdrabniał, po prostu mi odbiło i wylądowaliśmy w łóżku i niestety, zostaliśmy nakryci przez moją ukochaną gwiazdeczkę, jak to w takiej sytuacji bywa rozegrał się dramat moja wybiegła z domu ja zdążyłem tylko krzyknąć " to nie tak jak myślisz!". Dziś udało mi się z moją ukochaną porozmawiać przez tel powiedziałem jej, że to nic nie znaczyło, że było mi smutno i się pogubiłem, że przecież przez taki jeden błąd nie można przekreślić miłości ona mnie wyzywała w pewnym momencie odłożyła słuchawkę i jest cisza. Poradźcie mi co jeszcze mogę jej powiedzieć żeby do niej trafić?

Gość pińcetka
urzekła mnie twoja historia

Gość mngfhjf
wyciągnij jej jelito z dupy i wyliż

proszę bez głupich komentarzy

Gość złe pseudo
powinieneś się podpisać ''już nie chłopak swojej byłej dziewczyny'' :P

zachowales sie jak najgorsza świnia....co tu więcej gadac... teraz pros ja na kolanach o wybaczenie.....

taki tekst "to nie tak jak myślisz!"." że to nic nie znaczyło, że było mi smutno i się pogubiłem," No CHOJ mnie upali, to sie ciesz ze wybiegla a cie w glopia morde nie kopla.

Gość vfddd
"zagadałem do niej bo nie chciałem wyjść na buraka" a bzyknąłeś ją bo nie chciałes wyjśc na impotenta? :) też się ubawiłam, ładne. A do rozsądku jej nie trzeba przemawiać - widać, że jest rozsądna skoro nie chce z Tobą rozmawiać :)

no ot teraz masz za swoje..a czego ja tu przemowic do rozsadku???..no czego?? dobrze zrobila bo ja na jej miejscu tez bym rzucila faceta tak jak ciebie..za takie cos to ja dziekuje bardzo..

nie rozumiem takiego emocjonalnego podejścia do seksu bez znaczenia jakie ma moja ukochana

0_o Skoro nie rozumiesz takiego emocjonalnego podjeścia do sexu bez znaczenia to ciekawe czy zgodzilbys sie zeby Twoja "gwiazdeczka" uprawiala go dla sportu z innymi będąc z tobą i zapewniając że Ciebie kocha, a sex i tak nie zma znaczenia.. Puknij sie w czoło...

Gość i bardzo dobrze że wybiegła
bo jesteś typem, który powinien być trzymany na łańcuchu - jak pies. Tylko dziewczyna wyjechała, a ty siup do innej nory korytarze penetrować. ŚWINIA JESTEŚ I TYLE!!!

Gość ciężko pracująca
matko co za człowiek!

Gość w@w@w@w
urwać łeb i nasrać do dziury to za mało. Dostał byśw ryj i koniec związku. Jak można być takim draniem. Już kilka dni bez ruchania nie wytrzymałeś. Żałosny typ

Gość Asiaczek....
Je..... Kretyn.....

Gość e-e-e
Smutny był i mu odbiło... Ile masz lat, chłopaczku?

Gość WYBAWICIELKA
Jak czytam wasze komentarze ludzie to aż mi się coś robi. Co wy byście czuli na miejscu tego Pana?? Bezradność, złamane serce. Większość nie szukałaby pomocy. A ty wykazałeś się odwagą i poprosiłeś o nią. Nikt z was się nie wczuł. Ale na szczęście jestem ja