Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ironmaiden1993

Boje sie seksu - czy to normalne?

Polecane posty

Gość ironmaiden1993

Mam 19 lat, mój chłopak też, z moim chłopakiem jestem od 14 roku życia, jestem moim pierwszym i mam nadzieje że ostatnim, jak dotąd nie uprawialiśmy ze soba seksu. Nie chodzi o to, zebym była religijna, albo uwazała seks za coś złego, jestem od tego naprawde daleka, nie mam nic przeciwko seksowi przed slubem, jestem daleka od potepiania innych za posiadanie wielu partnerów seksualnych, ale ja sama sie po prostu boję :/ Boje sie to zrobić z chłopakiem z którym jestem 5 lat, nie chodzi o jakas pruderie, ja z nim całowałam z języczkiem jak miałam 14 lat, nawet - az wstyd sie przyznać robiliśmy to "po francusku" juz mając 15 :P , ale nadal boje sie stosunku, boje sie ze bedzie strasznie boleć, że ta w założeniu wyjątkowa chwila bedzie bolesna i paskudna i nie będe czerpać satysfakcji z seksu z chlopakiem tylko to bedzie dla mnie przykrość :/ Czy to normalne? :-o

Gość sbdch
Normalne, że się boisz, ale jeżeli Go naprawde kochasz i ufasz to wystarczy. Pieć lat to kawał czasu, znasz Go juz na pewno dobrze. Nie masz sie czego bac, bo to jest tylko moment i juz, a satysfakcja, że zrobiłaś to z ukochanym męższczyzną;)

Gość co to jest....
męższczyzną :o zebrało mi się na wymioty po przeczytaniu tego wyrazu

Gość ironmaiden1993
no nie wiem czy taka chwila, to czemu wszyscy mówią że to podobno strasznie boli za pierwszym razem :-o

Gość lignokaina
wszystkim tym którzy boją sie pierwszego razu polecam ten żel, sama z niego skorzystałam wiele lat lemu

Gość ironmaiden1993
o, dzięki za poradę :)

Gość larysssa
Moim zdaniem nie do końca normlane. 5 lat razem a Ty wciąz się aż tak boisz? I tak kiedyś musisz to zrobić prawda? Każda się bała. A jeśli o ból chodzi - mnie tylko ukłuło mocno, ale dosłownie przez chwilę, sekundę. Nie boli przecież cały czas w trakcie stosunku, tylko przez moment. Może wypij przedtem lampkę wina żeby się rozluźnić. I nie podchodź do tego tak, że ten pierwszy raz ma być wyjątkowy, bo bardzo rzadko zdarza się by był wyjątkowy. Seks rozwija się z czasem i dopiero potem jest lepiej, a ten pierwszy raz trzeba po prostu "odbębnić" (co nie znaczy że z byle kim.