Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka_adg28

Zazdrosc i raz jeszcze zazdrosc

Polecane posty

Gość malinka_adg28

Witajcie, musze gdzies wylac swoje zale i niezadowolenie, padlo na forum ;) Jestem z moim mezczyzna od ponad 3lat, gdy sie poznalismy on byl znaczaco przy kosci chlop ale mial cos w sobie co mnie urzeklo i nie moglam mu sie oprzec:) Ma niesamowicie piekny umysl, jest strasznie inteligentny, obeznany, zyciowy, usmiechniety no cudo! Wyglad dla mnie nigdy nie mial wiekszego znaczenia dlatego wiedzialam ze to jest ten jedyny :) Od prawie roku zaczal bardziej dbac o siebie - mowa o sferze fizycznej i schudl bardzo duzo, teraz wyglada prawie jak mlody bog. Nie dosc ze madry to do tego zrobilo sie z niego takie ciacho ze ja sama jestem w szoku! I tu pojawia sie problem, nagle wszystkie dziewczyny chca go miec! mojego mezczyzne!!! nagle zobaczyly przystojnego i zaradnego faceta i zachcialo im sie podrywac.... Wkurza mnie to wszystko juz strasznie chociaz wiem ze nie zrobilby mi tego! on jest moj i koniec kropka:) kocha mnie a ja jego ale cala banda tych larw dookola niego przyprawia mnie o mdlosci juz. Nie wiem co robic jak sie zachowywac zeby nie przesadzic :( Dodam ze zadna brzydula nie jestem, jak zaczelismy byc razem to on byl wniebowziety ze ma taka ladna kobiete;)

Gość ziutasss
no jesli cie kocha to przeciez nie bedzie sie ogladal na inne;)

Gość i po wszystkim ://////////////
a to dobreeee ziutassss

Gość ziutasss
nie no akurat napisalem powaznie, jesli kocham dziewczyne to chocby krecilo sie wokol mnie 100 dziewczyn to nie zdradze

Gość ziutass serio mowisz
czy to jest mozliwe? znajomi mezczyzni twierdza ze nie.

Gość ziutasss
to wspolczuje znajomych, ja jak bylem zakochany to na sama mysl ze moglbym ja zdradzic mialem wyrzuty sumienia, oczywiscie zawsze zdarzaja sie pokusy ale bez przesady, jak sie w zwiazku uklada i niczego nie brakuje to sie nie szuka gdzie indziej. Adoracja ze strony innych kobiet oczywiscie jest sympatyczna ale przeciez nie oznacza to ze musi skonczyc sie w lozku

ale mowisz o sytuacji kiedy partnerka ma idealne cialo i twarz czy ogolnie w stanie zakochania?

Gość 33A-520
Se chłopak teraz narucha...musi odbić stracone lata ;0

Gość ziutasss
nikt nie idealnego ciala i twarzy, a jak sie kogos kocha to przeciez pomimo roznych defektow, mi na sama mysl ze moglbym ja zdradzic robilo sie bardzo przykro

ziutass chce takiego mezczyzne jak ty!

Gość ziutasss
wiadomo ale takich jak ja jest niewielu, ale moze ci sie poszczesci;) tak czy siak musisz wiedziec ze nie wszyscy sa swiniami itd. Aha i nie mam problemow ze zdobywaniem kobiet, zeby ktos nie pomyslal ze moja wiernosc wynika z nieatrakcyjnosci i strachu ze sobie nikogo innego nie znajde, to nie to