Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woeprdrrr

Polacy są wrdeni ,złosliwi i pozbawieni empatii

Polecane posty

Gość woeprdrrr

zawsze jak oglądam jakiś film o żydach czy palestyńczykach to dochodzę do wniosku że to są normalni ludzie. Semici są ciepli i życzliwi.

Gość kolezanka szuka kolezanki
:D 0/100

Gość yes of course my darling
tak, zgadzam się ja tylko jedną normalną osobę spotkałam w ciągu całego swojego życia

Gość woeprdrrr
ponadto południowcy mają wielkie kutangi

Gość woeprdrrr
co zrobić żeby mnie przyjeli w Izraelu? muszę przejść na judaizm? Ale ja w ogóle jestem ateistką

Gość bo Polacy sa urobieni po
pachy ,biedni bez szans na lepsze jutro ,stąd ta nienawiść do wszystkich i wszystkiego.Bezsilnosc przerodziła się w nienawisc :(

Gość woeprdrrr
czy mam lizać ich obrzezane wacki?

Gość woeprdrrr
Polacy tylko potrafią się gapić na to jak jesteś ubrana, ile masz kasy albo jak masz w mieszkaniu. Gówno ich obchodzi czy jesteś życzliwa i sympatyczna, wręcz uważają takich ludzi za kogoś kto chce wziąć na litość i wyzebrać coś

bo Polacy sa urobieni po pachy ,biedni bez szans na lepsze jutro ,stąd ta nienawiść do wszystkich i wszystkiego.Bezsilnosc przerodziła się w nienawisc bzdura, a nawet gdyby było tak jak piszesz, to nie jest to żadne usprawiedliwienie.

Gość woeprdrrr
nie wiem może za malo jest tu slońca, Polacy są tacy lodowaci w obejściu, gdzie nie pójdziesz do sklepu czy urzędu to zjebią cię na funty

Gość a o czym tu z wami
rozmawiać. Jesteście tylko dziećmi i tylko kutas ,cipka są w stanie was zainteresować :(

Gość woeprdrrr
nawet Egipcjanie są sympatyczni, może brudasy, ale lepiej zyc w brudzie chyba, niż cale zycie z takimi wrednymi ludźmi w tym kraju

Gość woeprdrrr
Polacy to straszni materialiści, kasa i porządek jest jedynym wyznacznikiem wartości społecznej, a już twoja osobowość jest nieistotna

Gość zzzzzzzzzzzzzzzz
Zydzi cie nigdy nie przyjma za swojaka, jak sie Zydem nie urodzisz to nie masz szans

Gość woeprdrrr
jak już zrobią trochę kasy to się barykadują na swoich strzezonych osiedlach i zgrywają ważniaków

Gość woeprdrrr
Moja babka była w połowie żydówka, ale to chyba za mało

Gość mihy
woeprdrrr pokaż mi biednego Żyda, a tak ogólni Polacy nie wszyscy są źli

Dla polaczków jest istotne to, czy inni pracują, a o czymś takim jak człowieczeństwo, to chyba nigdy nie słyszeli. Pracujący śmieć ma dla nich większą wartość niż niepracujący, wrażliwy człowiek. Tfu. Do tego większość z nich jest strasznie cyniczna, tworzy jakieś głupie zasady i wyznaje je, nawet jeśli przestrzeganie danej zasady, odczłowiecza ich w najwyższym stopniu.

Gość mihy
ogólnie***

Gość zwroccie uwage jak nawet
w tej chwili , na tym topiku ze sobą rozmawiacie ,ile jest w was nienawiści? Jak odnosicie się jeden do drugiego .Tylko potraficie jeden drugiemu dogryzac :(

pseudozasady

Gość 997 wytrych666 GHAH
Spokoza ziomale und ziomalki! Świat wcale nie jest taki zły! Planeta ziemia się sypie powoli! Facet patrzy na kształty kobiety! Jej talię, tyłeczek, nóżki, twarzyczkę, włosy und bioderka! Podziwiajmy kobiece kształty! Małolatce dupka urośnie po porodzie und cycooszki! Same chodzą takie samiczki, że głowa boli! Jakby tu je do łóżka zaciągnąć? Tak trzeba kombinować by same seksu chciały! One Cię wyśledzą i na kwaterę przyjdą! Seks to w tych czasach używka! Kobieta wspaniała dla mężczyzny musi być jego narkotykiem finalnym!

Gość woeprdrrr
Nie chodzi czy biedny czy bogaty, zauwazyłam że patrzą głównie na inteligencję a Polak gapi się na twoje buty, ocenia czy są odpowiednio wypastowane

Gość woeprdrrr
Pracujący śmieć ma dla nich większą wartość niż niepracujący, wrażliwy człowiek. Tfu. Dokładnie a nawet więcej bo złodziej prędzej zasłuzy na uznanie niż uczciwy człowiek

Gość woeprdrrr
Jesteś tym co masz w tym kraju inaczej nie masz nic do gadania.

Gość woeprdrrr
forsa, forsa, forsa, forsa i forsa. To jest to co Polak kocha najbardziej

Gość mihy
chyba Żyd:)

Gość woeprdrrr
Chyba własnie nie

np wyznacznikiem statusu dla mojej teściowej jest posiadanie samochodu, jak go nie masz jesteś śmieć..a najlepsze, że ani ja ani mąż nie mamy prawka ani samochodu, dobrze nam z tym mieszkamy w centrum dużego miasta, mamy wszystko pod nosem, a jak chcemy gdzieś jechać to wsadzamy tyłki w samochód czy samolot i jedziemy ale ona tego nie rozumie, bo nie ma kto jej na cmentarz zawieść i to jej udręka od X lat :/ niestety ludzie są ja cy są..dupę miodem smaruj też będzie źle