Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa209

Facet

Polecane posty

Gość ewa209

Hej Jakieś pół roku temu poznałam na czacie fajnego faceta (27 lat) fajnie się nam pisało, pisaliśmy o wszystkim o poprzednich związkach co lubimy, o naszych dzieciach oboje mamy dzieci 7 letnich chłopaków. Postanowiliśmy się spotkać doszło do spotkania wszystko ładnie pięknie, facet cudowny, idealny, ale dzieci robią problemy. On sam wychowuje syna mieszka w Białymstoku i on nie ma problemu żeby przyjechać, ze swoim chłopakiem, a mój syn robi straszne fochy, że nie chce, nie lubi go do każdego jest tak uprzedzony.. Niewiem co robić na facecie mi bardzo zależy dawno się tak nie czułam, zależy mi na nim, ciągnie mnie do niego.. Co robić?

Gość wakacje2012
wyslij mu mmsa z widokiem Twojego kwiatu

Gość ewa209
co robić, dziewczyny pomóżcie?

Gość wakacje2012
pomoglam Ci przeciez

Gość evittka
myślę, że najlepiej będzie jak siądziesz z syenm na spokojnie i z nim porozmawiasz. Zapytasz jakie są jego obawy, dlaczego nie podoba mu się ta sytuacja? spróbuj wyjaśnić mu delikatnie, że to że teraz będziesz się spotykała z kimś innym wcale nie oznacza, że ten ktoś ma się stać zamiennikiem jego taty, że wciąż go (syna) kochasz i że jest dla Ciebie najważniejszym mężczyzną w Twoim życiu i nikt ani nic tego nie zmieni, ale że Ty tez masz prawo do szczęścia, do bycia kochaną. I że może udałoby się mu zaprzyjaźnić z nowym kolegą i Twoim partnerem, że dał szansę i nie buntował się bo może się to okazać ciekawym doświadczeniem. Myślę że to jest najlepsze wyjście ;)

Gość zdesperowans
Porozmawiaj szczerze z synem powiedzmu co czujesz i on tez niech ci powie jakie ma odczucia .Zapewnij go ze to nie zmieni uczuc do niego ze nadal bedzie twoim synem . Powiedz mu ze dorosli ludzie potrzebuja siebie nawzajem ze on dorosnie tez spotka kobiete swojego zycia . Jest duzym chlopcem powinien zrozumiec. Powiedz ze zyska brata

Gość ewa209
chcialbym, żeby go zaakceptował może po jakimś czasie niewiem jestem zła na synka, ale bardzo go kocham i on jest dla mnie najważniejszy

Gość zdesperowans
To powiedz mu to i nie badz zla on jest poprostu zazdrosny, dlugo bylas sama .TJesli tak to syn sie przyzwyczail do tego ze jestes tylko dla niego.

Gość ewa209
rozmawiałam z nim mówłam, że będzie miał brata rówiesnika, wkońcu bedzie chodził na męskie wycieczki mój synek nie zna swojego ojca, że nic miedzy nami się nie zmieni i zawsze bedzie najważniejszy, mówiłam mu o tym ze potrzebuje partnera, ze sie zakochalam i bardzo mi zalezy na bartku, ale syn wie swoje i wyciaga jakies bezsensowne argumenty typu, że on nie chce, nie lubi go chociaż bartek zachowuje sięjak najabrdziej fair, dogaduje się z synem faceta, ale go nie trawi chociaż jest bardzo miło, sympatycznie nastawiony do niego..

Gość zdesperowans
Daj mu czas niech on zabierze ich oboje na wycieczke ,niech pograja w pilke jak lubigry niech graja razem napoczatku bedzie opor a potem zobaczysz

Gość ewa209
mam nadzieje bo mieszkamy kawałek od siebie ja w krakowie on w białymstoku i chcielibyśmy zamieszkać razem, ale najpierw musze oswoić syna z partnerem..

Gość evittka
uważam , że metodą prób może nie radykalnych powinniście się spotykać wraz z Twoim synem i jego tak by chłopcy cały czas mieli zajęcie, myślę że syn w końcu się przekona, a Twój partner niech stanowczo ale nie natarczywie próbuje się z zaprzyjaźnić. W każdym razie nie krzycz na syna, nie obwiniaj go i się na niego nie złość, chłopiec ma prawo się buntować bo zawsze on był najważniejszym mężczyzną w Twoim życiu i nie rozumie po co ta zmiana sytuacji. Może staraj sie pokazać synkowi na codzień, że on jest Ci potrzebny do pewnych rzeczy, ale potrzebujesz też dorosłego mężczyzny któy zaopiekuje się Tobą, czy pomożę np wnieść meble (taki przykład pokazania, że potrzebujesz siły dorosłego człowieka) :) będzie dobrze! :)

Gość ewa209
nasi synowie się lubią, grają w gry juz zapowiadają, że razem zapiszą się do wisły i bedą grali w juniorach mają swoje plany :)) dogaduja się

Gość też taka
pokaż synowi, że jego koledzy mają tatusiów ktor4zy wykonują w domu ciężkie prace, robią to co ty nie potrafisz i nigdy nie będziesz taka silna. troche pofantazjuj, zacznij narzekać, że czegoś nie umiesz bo to nie dla kobiet.

Gość kropeIka rosy
Twój syn nigdy nie przebywał z mężczyzą więc jego obecność jest mu nie potrzebna. Ale za kilka lat gdy zacznie dojrzwać brak ojca bardzo da mu sie we znaki. Dlatego teraz nie odpuszczaj bo potem sama nie dasz sobie z nim rady. Tym bardziej, gdy zbliża się dzień ojca pokaz małemu jaki to wspaniały dzień tylko trzeba tego ojca miec.

Gość krystyna ta z gazowni
Wcześnie zostałam wdową i moje córki nie pozwoliły m i na związek z innym mężczyzną. Teraz wypominają mi, że jestem sama, że nie powinnam była zwracać na nie uwagi bo one były małe i głupie. Każda z nich ma swoją rodzinę poza moim miejscam zamieszkania a ja czekam na ich wizyty. :-( dlatego nie rezygnuj ze swojego szcześcia bo facet zawsze znajdzie inna opiekunkę i kochankę. kobiety lubią sie poświęcać.