Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karusia90

NIeudany bolesny sex ;/

Polecane posty

Gość Karusia90

jestem ze swoim chłopakiem od dawna rzadko uprawialiśmy sex chciałabym to zmienić tylko że to nie jest takie łatwe dlaczego ? podczas sexu na początku czuję ból mimo że jestem naprawdę mokra i podniecona z czasem on przechodzi, czasem chłopak ma problemy z trafieniem muszę mu w tym pomagać co jest irytujące, wcześniej bywało tak że nie mógł wejść we mnie chociaż nie miałam żadnej "bariery", bywa że podczas sexu robi się ciężko tak jakby moje podniecenie spada nie ma takiego poślizgu (to nie boli) problemem w tym jest to że nie może we mnie głęboko wejść tak jakby moja pochwa wypychała jego członek zaraz jemu opada i koniec z sexu. Parę razy mieliśmy udamy sex. ale te niepowodzenia powodują że zaczynam się bać zbliżenia to jest takie żenujące... Macie jakieś rady co robić ? tylko bez wygłupów.

Gość Karusia90
Czytałam już o tym dużo i to nie to.

Gość Karusia90
Byłam już u jednego i powiedział że z czasem będzie dobrze i że to jak jest może być przez to że rzadko to robimy.

Gość Speleolog
Może rzadko to robicie?

Gość Karusia90
nawet bardzo rzadko ;/

Gość doradczyni_katowice
"czasem chłopak ma problemy z trafieniem muszę mu w tym pomagać co jest irytujące" - stresujesz się tym. Ja z mężem (wtedy jeszcze chłopakiem, narzeczonym:D) na początku przygody z seksem też się stresowaliśmy (no więcej ja;)) i było podobnie, jak u Ciebie. Długo tego nie robiliśmy... w sumie z mojej winy. Kiedyś byłam w domu sama, wszyscy się porozjeżdżali na wakacje, on wpadł spędzić ze mną cały dzień - oglądaliśmy film, zrobiliśmy razem obiad, wogóle nie myśleliśmy o seksie, przytuliliśmy się - wszystko na luzie... samo wyszło. Przytulał mnie długo mówiąc, żebym się niczym nie denerwowała, a jak nie wyjdzie albo nie będę chciała to da spokój. I od tego czasu wszyztko jest ok. RADA: Nie róbcie nic na siłę. Im mniej nerwów i myślenia o seksie, tym lepiej na tym wyjdziecie :)

Gość karusiaaa90
Doradczyni_Katowice Pewnie masz rację. Trzeba bardziej postawić na spontan i z czasem na pewno będzie coraz lepiej (mam taką nadzieje ). Dziękuję:)

Czasami tak jest jak dziewczyna za bardzo się spina i wtedy nie wychodzi tak jak by chciała...