Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HappyLOve

Sex i wyrysk a dni plodne

Polecane posty

Gość HappyLOve

Mielismy wczoraj wpadke z chlopakiem w trakcie sexu zsunela na sie gumka i chlopak skonczyl we mnie z moich obliczen wynika ze to byl dzien plodny jesli ostatni okres mialam 9.6.2012 i trwal on 5 dni ? wypada ze 20 dzien plodny szukalam w necie na licznikach obliczen ale kazdy pokarzuje inaczej okres mam co 21 dni wiec wypada 20 ? ale moze sie myle pomoze ktos obliczyc dokladnie ?

Gość aleeee bujdaaaaaaa
Jeśli okres zaczął ci sie 9 czerwca to dziś masz 14dc czyli bingo - owulacja jak ta lala!! Jesli natomiast 9 czerwca skończył się, to masz 18 dc, a ponadto brakuje ci podstawowej wiedzy o cyklu kobiety.... Odrób może więc lepiej zadania z matmy czy polaka....

Jeżeli Twój cykl naprawdę trwa 21 dni to z samych wyliczeń wynika, że owulację miałaś z 5 dni temu, więc wczoraj nie miałaś dnia płodnego. 21 dni mija od kiedy do kiedy?

Gość HappyLOve
brakuje bo nigdy nie bylo mi potrzebne interesowanie sie Tym niestety , zaczol 9 czerwca , trwal 5 dni skonczyl sie 13 czerwca a kochalam sie 20 i wpadka ? 21 dni mija od okresu do okresu ....

Gość bialamasajka
Dni płodnych się nie oblicza, nawet przy regularnych cyklach. Zawsze coś się może przesunąć. Jak nie wiesz kiedy one u ciebie występują dokładnie, to mogę Ci polecić mikroskop owulacyjny - używałam kiedy starałam sie o dziecko

Od pierwszego dnia okresu do ostatniego dnia przed kolejnym okresem? Jeśli tak to idź do lekarza, bo masz bardzo krótkie cykle.

Gość HappyLOve
tak od nastpnego dnia od konca okresu rowne 21 dni , zawsze tak mialam a okres dostalam w 13 lat :) teraz mam 21 i nigdy nie bylo z tym wiekszych problemow :) a teraz chyba bedzie Dzidzia ....

Od jakiego następnego dnia i do jakiego końca okresu? :o 🖐️ I jakim cudem dzidzia skoro według kalendarzyka nie trafiłaś w dni płodne, a rozpoznać ich raczej nie potrafisz.

Gość HappyLOve
Uwazam ze niema rzeczy nie mozliwych wiec napisalam CHYBA :) moja kolezanka tez niby trafila w dni nie plodne a tu ciach i ciaza no ale oni sie starali ... jejku np. skoro ostatni okres zaczol sie 9czerwca a skonczyl 13 , wiec teraz nastepny 3 licpa = 21 dni :)

Gość HappyLOve
Perwersja - aleee bujdaaa napisala ze jesli zaczol sie 9 czerwca do akurat 14dc czyli Bingo - owulacja jak ta lala wiec ktoras z was sie myli mi wychodzi podobnie ze akurat ....

Ktoś ma kłopoty z matematyką, bo jeśli miesiączka zaczęła się 09.06 to 20.06 jest 12 dzień cyklu. Przy 21-dniowych cyklach owulacja występuje ok. 7 dnia cyklu, więc 12 dnia cyklu jest już dawno po owulacji. Jeżeli poprzednia miesiączka zaczęła się 09.06 i masz cykle 21-dniowe to następna powinna pojawić się 30.06. Tak właśnie wygląda Twoja wiedza na temat tego jak oblicza się dni cyklu. 🖐️ Co za tym idzie-nie masz cykli 21-dniowych. Wróć do szkoły. :o Materiał szkoły podstawowej. 🖐️

Gość kjdsfhzljdfhjzskldfhlsjzfhdjzs
ja pierdole jak mozna nie wiedziec ile trwa cykl miesiaczkowy u siebie??pytam sie!!!!dziewuch se oblicza a sama zakrecobna jak swinski ogon oooo matkooooo:O zallllll

Gość HappyLOve
Ty sie chyba myslisz :))) lekarz tez stwerdzil ze mam cykle co 21 dni , wiec twoje wiedza tez odbiega od idealu ;) ja zadalam tylko pytanie ale na tym forum jest za duzo nienawisci nikt nie umie odpowiedziec normlanie tylko zaraz z Geba ze za malo wiedzy itp. jesli nie chcece lub cos was smieszy po co sie wypowiadac ...

Gość nie rozumiem takich ludzi
W takim razie Twój lekarz również jest niedouczony. Najpierw dowiedz się jak się liczy cykl... Pomogę Ci: Jeśli okres zaczyna się 9.06 a kolejny 03.07 to uwaga! Twój cykl ma 25 dni. Rany, jak kobieta może nie wiedzieć takich podstawowych rzeczy..

Gość nie rozumiem takich ludzi
Policzyłam na kalendarzu.. Twój cykl ma 24 dni.