Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feministka i szowinistka

damska solidarność nie istnieje :(

Polecane posty

Ze wględu na własne wąty do niego , pomagałam takiej jednej zemścić się na byłym,wtedy wszystko super Ale oni się zeszli,pomijam fakt,że ten skurwiel przy niej wyzywała mnie od najgorszych nawet nie reagowała, udawała,że nie słyszy,ale stalo się coś gorszego Ten chuj mnie pobił gdy zostaliśmy sami, w efekcie miałam złamany nos,podbite oko i wykręconą ręke a także szwy na głowie Jeszcze teraz czeka mnie operacja nosa za pierwszym razem miał mi tylko zwrócić za koszty leczenia za drugim dostała wniosek na badania psychiatryczne i zakaz zbliżania się do mnie ale nic po za tym Proces toczy się już rok i nic z tego nie wynika,on ma dobrego odwokata już drugi raz się odwołuje a ona świadczy przeciwko mnie :(

Gość 2334d3
Kobieca solidarność nigdy nie istniał to mit.

Gość juras ogoras
kobieca solidarnosc konczy sie w momencie gdy na horyzoncie pojawia sie facet

Gość ouihygtfd
Z kim mężowie najczęściej zdradzają swoje żony? Z ich przyjaciółkami. tak wygląda damska solidarność.

ale jednak była, gdy tamta miła z nim problemy ja i kilka innych dziewczyn działaliśmy przeciwko niemu,gdy się pogodzili wiadomo rozejm, ale ta kurwa obrała sobie mnie za cel i żadna się za mną nie wstawiła A powinny zaragować tak jak wtedy co nie ?

Gość malutkannnnnn
Widocznie wsrod samych suk sie otaczacie :D Baba, facet - nie ma roznicy, jak czlowiek ma byc podly to bedzie bez wzgledu na plec. Nie raz spotkalam sie z sytuacjami kiedy to mezczyzni potrafia sie gnoic miedzy soba. Aaa, w technikum chodzilam z samymi dziewczynami do klasy i tez patrzylam na glupie stereotypy. Klasa byla zaje*ista, zadna jej sie nie rownala :D Tak na marginesie - WK*RWIA MNIE TA WOJNA PLCI!