Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się was

30-latek jest już zajęty zazwyczaj, jeśli nie to coś z nim nie tak...

Polecane posty

Gość juras ogras
jest jak jest

Gość malosolny
nie zalewaj

Gość juras ogoras
szok?

"jhjkhkjhjkhj ....koralowa ,opisalas mojego bylego na pierwszej stronie, tylko ze on ma 25 lat, wszystko sie prawie zgadza, z tym ze ja bylam pierwsza kobieta w jego pierwszym zwiazku,taki chooj, tak mnie wyj**al przez przeszlo 4 lata, ze caly czas mysle ze ja w jakims koszmarze sie znajduje teraz, dziewczyny uwazajcie" Bo to pewien styl bycia, lub tez styl życia niektórych facetów. Częściej tych po 30stce. I łapia sie na to zwykle młode dziewczyny, które nie maja doświadczenia. Takie, którym mozna wszystko wmówić, wszystkie diabelskie wymysły na tym świecie jak np: - przyjaźń damsko-męską - jesteś najwspanialsza na świecie, nie chciałbym Cię stracić (oczywiście jako przyjaciółkę), - seks bez zobowiązań - kobieta przecież powinna cieszyć się seksem, seks na 1wszej randce, a jak rzuci, to nie martw się, to znaczy że to nie to, nie zrobiłaś nic złego, przeciez była chemia - mieszkanie latami na kocią łapę - po co papierek, przeciez Cie kocham, to pewnie Ty mnie nie kochasz, skoro przywiązujesz wagę do papierka Dopiszcie same co jeszcze...

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Widze ze idiotka njunn uwaza za kazdy wpis na tym forum ktory jest krytyczny wobec kobiet, jest mojego autorstwa hahah

Stokrotula, czy Ty w ogole potrafisz myslec? Najpierw piszesz ze teraz faceci właśńie patrzą na status kobiet, i na kase przede wszystkim! Chca miec wygode! Nie jest tak że poczuwają się do zapewnienia tam czegoś kobiecie, wręcz się odwracają od tych stereotypów i sami wymagają aby kobieta odnosiła same sukcesy zawodowe, miała kupe kasy" gdy ja temu zaprzeczylem, ty podajesz przyklad swojego faceta ktory odmowil zamieszaknia w twoim domu! Podajesz argument za moja teze i krzyczysz ze sie myle! haha

Gość juras ogoras
i jak tu kobiety traktowac powaznie

Pomorzanka. Narzekanie na facetow nic nie pomoze. To prawda ze wiekszosc facetow nie spelnia kobiecych wymogow, ale to dlatego ze te wymogi sa nierealne i sprzeczne. Zejdzcie na ziemie z tymi wymogami to i fajni faceci sie znajda

Czy ja narzekam? Zawsze mam takie samo zdanie każdy jest inny, każdego życie kształtuje... Z Ciebie za to to już można się pośmiać kolejny dzień... Normalnie dla tej beki wracam tu jeszcze co jakiś czas z moich stron kafe ;)

Gość tyranus dobratus
"mieszkanie latami na kocią łapę" - wystarczy się na to nie zgodzić "seks bez zobowiązań" - wystarczy się na to nie zgodzić "przyjaźń damsko-męską" - wystarczy rozumieć na czym polega przyjaźń męsko- damska i już ile problemów z głowy.

piszesz jak tu facetow traktowac powaznie... to jest narzekanie

Z Ciebie za to to już można się pośmiać kolejny dzień... Jak chcesz to sie smiej, twoja sprawa, chociaz za bardzo nie ma z czego

Gość gosc84
no a przelotne, pojedyncze związki się liczą czy nie i wtedy taki człowiek nadaje się tylko pod mur?

Gość juras ogoras
tak, wtedy jestes przegrancem i popaprancem nieudacznikiem i oferma nawet chocbys mial kilka adorujacych cie kobiet dlaczego? bo masz 30+

Gość gosc84
spoko, spoko, do 30tski na pewno nabędę odpowiednią zabawkę do samounicestwienia, co by to ludzie udani, taki jak wy, nie musieli się zastanawiać nad żywotem ludzi marniejszych. Ale oczywiście wszyscy wiedzą od wszystkich lepiej.

Gość juras ogoras
ze mnie?

hehhe o matko i Ty się wczoraj chwaliłeś ze jesteś tak mądry ze należysz do mensy... dzięki ci panie za zwieracze bo bym się teraz przebierała :D

Gość juras ogoras
kto sie chwalil ze nalezy do mensy?

Gość juras ogoras
mylisz mnie z kims

Gość juras ogoras
pa

Gość juras ogoras
mialas isc

Gość zalamany glupota kobiet
.Pomorzanka. to kolejna ktora mysli ze juras to pytajacy dzentelmen, rece opadaja