Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona9

która z Was kupuje prezerwatywy

Polecane posty

czy wy kobiety kupujecie prezerwatywy czy uważacie że to powinien robić facet w moim przypadku mąż . Ja np wstydzę się iść do apteki i poprosić o prezerwatywy i to jeszcze przy ludziach

Gość kafejka*
Ja zamawiam przez Allegro większą ilośc więc mam problem z głowy;)

Gość a ty vera icona
mentalnie jesteś w Hameryce (w Alabamie :) )zapominając że to nadal polska wieś...🖐️

Gość a ty vera icona
cóż za wybitny przykład wybitnie ciętej i wybitnie miodem i jadem ociekającej riposty 😴 z pewnością jeśli jakimś cudem ma już ku temu okazję pędzi do apteki i rozchylając znacząco wątłe wargi grzmi na całą aptekę albo inną melinę że cały dwupak gumek prosi😴taka dojrzała i wyzwolona

Przeczytałam pierwsze zdanie - jakim jadem? O czym ty pieprzysz? :O Wstyd to kraść a nie zabezpieczać się przed niechcianą ciążą. Jakiś śmieszny wstyd przed pójściem do apteki w celu zakupu gum oznacza, ze ktoś się wstydzi tego, że uprawia seks albo kurrwa nie wiem czego. Jest to dla mnie zabawne i już. :O

jak facet chce się kochać, to ma mieć gumke, bez przesady kurwa maać juz wszystko mamy im ułatwiać? a jak my kobietki mamy ochote na sex, to prawdziwy meżczyzna ma STANĄĆ na wysokości zadania i też gume załatwić jak to jest? że o burdelu gumy kupują a dla swojej kobiety to nie łaska? bez przesady tu nie chodzi o wstyd, może nie tylko i wyłącznie, tu chodzi o jebaną zasadę

O jaką zasadę? :o Dwie strony chcą się ruchać, dwie strony poniosą ewentualne konsekwencje, więc dwie strony mają zadbać o gumki. :o

Gość parch 23
jak się wstydzisz to kup sobie na cały rok przez internet ;)