Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbbdhdd

namawialam chłopaka zktórym kiedyś się spotykałam od 8 miesięcy na seks

Polecane posty

Gość nbbdhdd

co jakiś czas się spotykaliśmy ale on uparcie nie chciał się kochać w obawie że mi się znowu coś włączy...Jednak odzywał się co jakiś czas i spotykalismy się czasem.W koncu wczoraj mieliśmy super seks w aucie:) Oczywiście podkreślał że nie bedziemy razem...:( dziś jednak dzwonił.Wiem że było nam razem super..Powiedziałam mu że chce jeszcze aon że na ten tydzien mam limit wyczerpany i w przyszłym tygodniu... myslicie że jest szansa że się zejdziemy>?\czy to mrzonki?

Gość Knox original..
jestes tylko jego zlewem na sperme

Gość nbbdhdd
teraz jeszcze pewnie tak ale przecież to sie może zmienić.Tego nikt nie wie..... Ja od lat kocham i pragne tylko jego

Gość nnllkkl
kkm

Gość Miks pomarańczy i ogórka
beznadziejna sytuacja...przestanie się umawiać z Tobą gdy w kimś się zakocha i zacznie spotykać..jak wtedy będziesz się czuć??? Ja miałam kiedys takiego kolegę, od wspólnego spotykania się i seksu - nikt z nas jednak nie był zakochany w drugiej osobie, choć lubiliśmy się batrdzo. On gdy kogoś znalazł powiedział mi o tym, urwaliśmy kontakt - zabolało, choć szybko doszłam do ładu. Nie wyobrażam sobie sytuacji gdybym go jednak kochała...

Gość cechy.starego.kawalera
daj mu swojej cipy kurwo

Gość nnllkkl
misk pomarancyz i ogorla tego boje sie najbardziej ale mam nadzieje że moze on zakocha się we mnie. tak to chociaz mam ta jego fizyczną cząstkę

Gość Miks pomarańczy i ogórka
tak czy siak nastaw się na cierpienie....w 95% tak kończą się takie relacje, to znaczy niezakochany wczesniej czy później się zakochuje, ale na pewno nie w Tobie....z dnia na dzien zostajesz sama z tym problemem...... bo to może zdarzyć się w każdej chwili

Gość cechy.starego.kawalera
miks nie pierdol on na pewno pokocha ja i nie rzuci tylko daj mu swojej cipki szmato

Gość rtgyryry
rrrrthyry

Gość mlllllllll
Hahahaahh ja pierdole, jak czytam takie posty to nie moge przestac sie smiac. Jestes glupia, bardzo glupia. On teraz siedzi z kumplami i sie chwali jak laska za nim lata od kilku miesiecy az laskawie wreszcie ja przelecial, a ona jeszcze szczesliwa. Jestes tępa! Szanujcie sie, kurwa, bo nikt was szanowac nie bedzie.

Gość głupia22
Ja tam Cie rozumiem. Jestem zakochana w facecie od poltora roku, a on ze mna robi co chce. Teraz po spokojnych 3 miesiacach, kiedy myslalam, ze to wszystko sie skonczylo, znowu cos miedzy nami zaszlo. Wiem juz, ze z tego nic nie bedzie. Ale to silniejsze ode mnie.