Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malakasiamala

osobista połozna?

Polecane posty

Gość malakasiamala

Warto zainwestowac w takie cos? Szczerze mowiac troche szkoda mi wydac 800 zł na polozna, bo za te pieniadze moglabymkupic cos Maluszkowi. A wiem, ze tak i tak bedzie bolało... Jak radzicie?

Gość kilimandżarokoko
każdej cieżarnej należy się położna z urzędu a często takie panie są lepsze niz te osobiste :)

Gość abmmark
ja miałam swoja os. położną... ale nie za kase. Umowilam się z nia ze jak bede miala skorcze co 5 minut to ona przyjezdza do szpitala...przyjechala...byla caly porod i 2h po.(moja akcja porodowa zaczeła się w nocy) a ona rano normalnie pracuje w szpitalu...i spec. dlla nas przyjechala w nocy... Poleciła mi ją moja znajoma...i tak tez do niej trafiłam. Bardzo fajna...zrobilismy jej wielka paczke z dobrym alkoholem,slodyczami, kawą itp. Pieniedzy nie chciala....

Gość Ja zapłaciłam lekarce
która prowadziła moją ciążę żeby była w czasie porodu. Pojechałam do szpitala w nocy.Mąż do niej zadzwonił.Przyjechała. Pracuje w tym szpitalu. Ja miałam super opiekę w trakcie porodu.Razem ze mną przyjechała inna dziewczyna.Ja trafiłam od razu na porodówkę a ja zabrali na oddział. Ja rodziłam a ona zwijała się z bólu na korytarzu.Obok stało wolne łóżko.Nikt się nią nie zajął. Ja urodziłam zdrowe dziecko.Jej miało niedotlenienie mózgu:(. Wiem że to ich zasrany obowiązek.Że nie powinnam płacić.Ale nie żałuję.

Gość malakasiamala
up

U nas położna osobosta kosztuje 1500zł. Jak zapłacisz to jest z Tobą cały czas. Jak nie zapłacisz to położna dyżurna tylko zagląda od czasu do czasu. Jak już poród wkracza w fazę aktywną to jest aż do końca. Szczerze nie zapłaciłabym takiej kasy. Nie wynajęłam położnej, był ze mną mąż i to on czuwał nade mną. Miałam jednak to szczęście, że nikt nie rodził tej nocy oprócz mnie. Rano zmieniła się położna dyżurna, na najlepszą w szpitalu. Jak się mną zajęła to moment urodziłam (przypadek czy umięjętności położnej?)

Gość staraczka 86
a czy dopuszcza polozna z innego szpitala. moj polozna jest w innym szpitalu niz w ty w ktorym chce rodzic