Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werka9318

brak miesiączki i objawy ciąży a test negatywny

Polecane posty

Gość werka9318

Witam:-) Mam nadzieję ze ktoś mi coś poradzi bo odchodzę od zmysłów. Otóż spóźnia mi się okres 9 dni. Zwykle mam cykle 30 dniowe. Teraz to już 39 dzień cyklu. Tak więc zaczynając od początku okres zaczął się 14.05 kochałam się z narzeczonym w 6 dniu cyklu była to końcówka @ z tym ze stosunek był pełny. W 20-24 dniu cyklu miałam brązowo-różowe plamienia. I tak za 2 dni poczułam silne kłócie lewego jajnika.Jakoś się tym nie przejęłam i czekam na @. Zaniepokoiło mnie to iż wogóle w tym miesiącu nie miałam PMSu. W terminie @ znaczeły mnie boleć sutki. Potem zaczęło mnie mdlić myślałam ze to jakiś wirus bo w moim miasteczku panował ale mdłości trwają do dziś czyli jakieś 6 dni jak rano wstaje strasznie chce mi się jeśc tak mnie ssie jak nigdy a jak już coś zjem to mam straszne mdłości 2 razy zdążyło mi się zwrócić. Natomiast wieczorem mam potworną zgagę. A dziś rano jak wstałam pojawił się ból piesi po boku i zawroty głowy. Poszłam po test i zrobiłam ale wyszedł negatywny. Trochę dużo tego Hehe:) czy ktoś tak miał? Proszę dziewczyny pomóżcie. Z góry dziękuje:-)

Gość SirAp
powtorz test za 2 dni to co piszesz wskazuje na ciaze ale roznie to bywa ;)

Gość werka9318
zapomniałam dopisać ze od terminu @ zamiast krwi mam biały śluz taki mleczno przezroczysty. Nie wiem już czy to możliwe żebym jednak była w ciąży pomimo negatywnego testu.

Gość werka9318
No chyba będę musiała tak zrobić. Bo coś tak czuje ze to może być to...

Gość werka9318
kochane jak możecie to napiszcie jeszcze coś coś poradźcie bo nie wiem co o tym wszystkim myśleć:-(

Gość werka9318
tak wiem tylko ze dziwne te moje objawy i jeszcze ten brak @ ach nie wiem już co myśleć:-(

Gość werka9318
może jeszcze ktoś się wypowie w moim temacie może ktoś miał tak ze test był negatywny a był w ciąży...

Gość werka9318
postanowiłam odświeżyć wątek może ktoś będzie w podobnej sytuacji i coś poradzi