Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czymi sie wydaje?

Dzisiejsze czasy są zajebiste

Polecane posty

Gość czymi sie wydaje?
frugo to tylko sentymenty. każda pierwsza rzecz, choćby pierwsze głupoty robione w życiu, dobrze się pamięta

Gość trrtrty6
mi juz tak dzialają na nerwy wlasnie te gole cyce i wypięte sraki, ze juz nie wchodze walsnie na onet, ani na interie, bo tam takie zdjecia to standard. i nie pojmuje tych zdjec dupsk, one sie chwalą czym srają?? dla mnie tylek to bardzo intymna czesc ciala i niezbyt ze tak powiem "smaczna", żeby ją wystawiac na widok publiczny, dawac foty dupska na neta, czy lazic po plazy w stringach, mi sie tylek kojarzy ze sraniem, choc moze dziwna jestem? dla mnie to jest po prostu niesmaczne pokazywac czym sie SRA. i jeszcze wypinają to dupsko jak by zaraz mialy usiąć na klopie i walnąc wielkie kupsko... nie ogarniam tego. co innego piersi, nie wzbudzają takiego obrzydzenia az tak ale zeby dupe wywalac?

Gość czymi sie wydaje?
nikt cię nie zmusza do siedzenia przy kompie przy tych srakach! :)

Gość mysiulkaaaa
jennifer jestes wielka, choc jedna osoba pisze z sensem :) zgadzam sie z Toba w 100 %

Gość czymi sie wydaje?
Jennifer ja myślę, że tylko kogoś, kto nie jest wystarczająco atrakcyjny (tak podejrzewam) to denerwuje. faceta, bo może sobie tylko oglądać, a nigdy nie będzie miał :D, a kobietę, bo nie wygląda tak jak one i może być zostawiona dla takiej

to masz płytkie myślenie ,mnie to nie denerwuje ale wszystko powinno mieć swój umiar .Golizna od pewnej godziny a nie wszędzie i na każdym kroku,pozatym jaki doskonały przykład i autorytet mają dzieci i młodzież

Gość trrtrty6
ja akurat jestem atrakcyjna ale po prostu wkurza mnie, ze musze oglądać czyjąś srakę, czym kto wali kupsko :O ja sobie tego nie zycze... i naprawde nie ma juz chyba zadnego serwisu informacyjnego gdzie by tego nie bylo!! co do mojego chlopa to nie mam zludzen, moze mnie keidys zostawic dla mlodszej, ale tak szczerze to nie przejmuje sie tym, trzeba sie z tym pogodzic.

Gość mysiulkaaaa
teraz swiat schodzi na psy - ale tylko przez ldzi, owszem czasy sa lepsze jak tylko umie sie porzadnie gospodarowac pieniedzmi to nie ma żadnego problemu przec. Natomiast ludzi to teraz pasożyty kazdy jeden patrzy na drugiego, nie szanuja sie i wgl, a jenifer ma racje jesli chodzi o mlode kurewki czy teledyski przesaczone seksem. i jesli ktos uważa, ze 12 letnia dziewczyna sie kurwi jest normalne to uwierzcie, ze każdy intelegentny iu madry człowiek by was wysmiał, bo założe sie ze jakby wasza córka tak robiła to wcale byście sie z tego nie cieszyli

Gość mysiulkaaaa
teraz swiat schodzi na psy - ale tylko przez ludzi, owszem czasy sa lepsze jak tylko umie sie porzadnie gospodarowac pieniedzmi to nie ma żadnego problemu przec. Natomiast ludzi to teraz pasożyty kazdy jeden patrzy na drugiego, nie szanuja sie i wgl, a jenifer ma racje jesli chodzi o mlode kurewki czy teledyski przesaczone seksem. i jesli ktos uważa, ze 12 letnia dziewczyna sie kurwi jest normalne to uwierzcie, ze każdy intelegentny iu madry człowiek by was wysmiał, bo założe sie ze jakby wasza córka tak robiła to wcale byście sie z tego nie cieszyli

Gość mysiulkaaaa
przepraszam za moja niepełną składnie słów, ale pisałam szybko :)

Gość czymi sie wydaje?
no właśnie dobry mają przykład, żeby żyć przyjemnościami, patrzeć na ładne ciała - żeby kobiety doskonaliły swoje ciała. jaki ty byś chciała przykład dla nastolatków? żyć w umiarze? po co, skoro są środki antykoncepcyjne, nawet aborcja. w przyszłości kobiety nawet rodzić nie będą musiały, bo dzieci będą się kształtować w sztucznych urządzeniach i wówczas ludzkość osiągnie to czego zawsze chciała - seksu bez następstw. będzie 100% skuteczna antykoncepcja, dzieci tylko z miłości

Gość hfddskdsahjfgh
Jeśli chodzi o rozwój techniczny i standard życia (przynajmniej mój), mnie się podoba. Dobry dostęp do informacji, wiele chorób dzięki rozwojowi medycyny jest uleczalnych, ogólnie poprawił się standard życia... ale jeśli chodzi o odczłowieczanie się ludzi, pogoń za dosłownie niczym, mentalność, totalne zdemoralizowanie to mi się już wcale nie podoba. Każde czasy miały, mają i będą miały swoje plusy i minusy... szkoda tylko, że tych wszystkich plusów nie można połączyć w jednym czasie

dla jednych czasy są dobre, dla innych nie - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. mnie ostatnio wkurwiają, bo nie mogę znaleźć normalnej pracy. i zaczynam myśleć, że ten układ sprzed wieku, czyli córka +dobre zamążpójście+dzieci, nie był taki zły :P przynajmniej się miało święty, spokój, a teraz to MUSZĘ ganiać za karierą, bo inaczej będę "nikim", mimo że dorobię się po drodze nerwicy, zawałów i innych "chorób cywilizacyjnych", jakie zgotowały nam te wspaniałe czasy :D

Gość czymi sie wydaje?
"potem pełno na ulicach 11 latek wymalowanych w mini i obcasach ,ja w tych czasach to się lalkami barbie bawiłam jeszcze " bo byłaś wychowywana w nienaturalnym środowisku. natura jest doskonała i ona tylko ma być wzorem jak żyć, nastoletni chłopcy mogą już zapładniać, a dziewczyny mają miesiączkę by rodzić. seks jest jedną z większych przyjemności (zwłaszcza związany z zauroczeniem) i dlaczego nie ma być go już od nastoletnich lat? że niby ludzie są wtedy niedojrzali? najwyraźniej są źle wychowywani, dziecinność jest u nich zbyt długo podtrzymywana i dlatego są w pewnych rzeczach niedojrzali

Gość grbrgb
dlatego, że nie znajdą schronienia w jaskini i pożywienia w lesie tylko muszą zarobić na utrzymanie i wychowanie natura nie przewiduje dziadków, tylko rodzice się troszczą o potomków choć nie we wszystkich gatunkach

czymi sie wydaje? - -> mam nadzieję, że twój wpis z 18:59 to prymitywny podszyw :O tak się składa, że aborcja też istniała ZAWSZE, nie jest dorobkiem 21 wieku... a jeśli chodzi o technikę, to nie jest też super bezpieczna dla zdrowia... metody niewiele się zmieniły. a taaak, chciałabym doczekać czasów trzymania płodów w specjalnych urządzeniach :D chyba sam żyjesz w swojej utopii :D :D

Gość czymi sie wydaje?
ale to już przeszło. jest antykoncepcja. czasy nie są nieludzkie, są właśnie bardzo ludzkie. skoro są takie nieludzkie to wyjaśnijcie mi czym jest człowieczeństwo? czym się różnimy od zwierząt?

Gość Danabananahjhmn
--> czymi sie wydaje? weź ty kurwo sprzedalaj bo pierdolisz na zwykła dziwka spod latarni, to idz durna pizdo na ulice w miniuwie wymaluj sie i łap tiry, a nie wypowiadaj sie tu pusta kurwo

czym się różnimy od zwierząt? np. tym, że czerpiemy z seksu przyjemność. zwierzęta kopulują tylko po to, by mieć potomstwo, my - żeby mieć przyjemność. i dlatego nie musimy się sexić, kiedy każe nam "zew natury", objawiając naszą "wielką dojrzałość" miesiączką czy pierwszą polucją w wieku 12 lat. tylko, kiedy zaczniemy MYŚLEĆ. zwierzęta tego nie robią.

Gość hfddskdsahjfgh
Moja młodsza córka (13 lat) nadal bawi się barbie. Może to też kwestia wychowania i zainteresowania się dzieckiem... Nie wiem. W każdym razie u nas w domu dzieci nie mogą same włączać telewizora bez pozwolenia, dostęp do komputera i internetu mają ograniczony i przede wszystkim, gdy już nawet puszczam dziecko do komputera, zawsze włączam opcję "bezpieczne strony". Ogólnie staramy się w miarę możliwości ograniczać dostęp do mediów, ale przy tym zwracając uwagę, aby dziecko było doinformowane jak należy. Nie wiem czy to dobra metoda wychowawcza, w każdym razie sprawdza się o tyle, że moja córka nie chodzi wymalowana, bawi się jeszcze lalkami, dobiera sobie przyjaciółki stosownie do jej zainteresowań... ale kto wie. Przewidzieć nic się nie da.

Gość Danabananahjhmn
---->czymi sie wydaje? ty szmato jestes nie ludzka, pewnie jestes jakas młoda, podjarana nastolatka i temu gadasz takie pierdoły

Gość czymi sie wydaje?
i co cię boli, prymitywie, pewnie to że nie masz kasy ani wyglądu i kobiety cię nie chcą

a w ogóle autor jest jakiś pokrzywiony nie w tę mańkę albo robi sobie jaja. głupi temat :D

Gość czymi sie wydaje?
puff ty chyba sobie żartujesz. :D zwierzęta, gdy nie zagraża im jakiś inny gatunek i mają podstawy życia nie robią nic innego poza spaniem i uprawianiem seksu, taką im to przyjemność sprawia. i to pewnie w różnych pozycjach i konfiguracjach

ja sobie nie wyobrażam żeby moja córka w wieku 12 lat uprawiała sex czy chodziła ubrana jak zdzira ,przecież to jeszcze dziecko.Zresztą temat faktycznie głupi

Gość Danabananahjhmn
ty glupia cipo: a ty pewnie pusta lala, która ma kase,