Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego JAa

on ma zone, ale .......

Polecane posty

Gość Dlaczego JAa

zawsze bylismy tylko w stosunkach kolezenskich... ja mu sie kiedys podobalam... wkoncu stalo , przespalismy sie ze soba.. oczywiscie nie bede sie usprawiedliwiac... bo sama bym siebie nigdy nie podejrzewala o cos takiego.. mialam wyrzuty sumienia.. po 2 dniach spotkalam sie znim aby porozmawiac... on zaproponowal kolejne spotkanie aby pogdac na spokojnie lecz ja odmówilam.. powiedzialam ze osttani raz sie widzimy... on sie z tym zgodził.. ale teraz znow do mnie pisze... mowi ze nie moze wytrzymac, ze to jest silniejsze od niego,, ze nie wie co sie znim dzieje... ledwo powstrzymalismy sie od kolejnego spotkania... mnie tez strasznie ciagnie do niego... i nie chodzi tu tylko o seks , to cos wiecej, nie wiem jak to wytlumaczyc... chce z tym skonczyc, ale jak??? ://

Gość nikola*
normalnie to zakończ skoro ma żone nie odpisuj na esy itp

Gość zapach pomarańczy...
On ma żonę i kochankę. I tak mu nie odmówisz dalszych spotkań. Ciągnie cię do niego? To mu powiedz, że jesteś w ciąży i zamierzasz o tym poinformować jego żonę. Będziesz wiedziała, czy mu zależy na tobie, czy tylko na bzykaniu z tobą. A ja ci napiszę ze stuprocentową pewnością, że facet stchórzy i ucieknie. Nie masz kamienia na szyi, masz rozum i widzisz, jak wygląda twoja miłość w ukryciu. A zona ma zniknąć, czy się rozpłynąć? Jak sobie to dalej wyobrażasz?

Gość lisc
ale pleciez, ciagnie ja ciagnie jego...a zy zony nie mozna zmienic? dajcie spokoj z ta glupia lojalnoscia, zycie jest jedno. Dziewczyno po co masz zalowac czegos co bylo mile?, spotkaj sie i pogadaj :)

Gość Kasiaaaa!
też chce skończyć cos takiego ale powiedz mi jak? ;) walczę z tym już długo, bez skutku.