Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erster__

POCALUNEK

Polecane posty

Gość Erster__

Gdy poznacie osobe ktora wam sie podoba i pierwszy raz pocalujecie, zwracacie uwage na to jak caluje? I nawet jesli osoba jest dla Was atrakcyjna a nie podoba Wam sie jak caluje przekreslacie ja? Ciekawi mnie to bo nawet jesli facet podoba mi sie a nie caluje tak jak ja lubie to skreslam go.Ostatnio poznalam faceta ktory caluje wlasnie tak jak ja uwielbiam i mimo ze jest brzydszy od wczesniejszych to ciagnie mnie wlasnie do niego.Macie tez tak?

Gość magda...,.,.
Nie przekreślam, choć jest to dla mnie duży minus. Mój obecny facet kiepsko całuje, ale nie zamierzam od niego odchodzić, bo to rewelacyjny i kochany mężczyzna. Dawałam mu tyle wskazówek i mówiłam jak ma całować... ale on jakoś nie potrafi, nie ma chyba takich predyspozycji :)

od pocałunku zależy w dużej mierze "chemia", więc jeżeli nie zaiskrzy to trudno....:P

Gość Erster__
Ja mialam takiego ktory mnie prawie porzeral.Calowal mocno i zebami haha. To bylo okropne.

Gość Erster__
Nawet jak jest chemia a facet caluje tak jak nie lubie to cala chemia znika.Przynajmniej dla mnie.

Gość miewiórkaa
Całowałam się w życiu z ok. 80 facetami i szczerze powiem, że dobrze całowało tylko ok. kilkunastu Z reguły faceci całują kiepsko. Całowałam się też z trzema dziewczynami i każda całowała super. Dziewczyny całują naprawdę rewelacyjnie - mają miękkie usta (faceci często napinają wargi), "bawią się", a języka używają dopiero gdy pobawią się wargami (wielu facetów za szybko wpycha język), dodatkowo ten język też mają miękki, a wielu facetów napręża język i "Dziobie" nim kobietę w jamie ustnej

Gość cooookes
nie to, ze celowo przekreślam, ale coś w podświadomości sprawia, ze unikam dalszej znajomości :P to chyba silniejsze ode mnie ;) no chyba, że w sytuacji gdy byłabym mega zakochana w tej osobie, pewnie wtedy byłabym w stanie to zaakceptować