Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marionetka teatralna

Ubrania BON PRIX

Polecane posty

Cześć dziewczyny :) Mam pytanie: Czy któraś z Was robiła już zakupy w tym oto sklepie bon prix? Ja jeszcze nie, dlatego też chciałabym poznać wasze opinie. W necie jest cała masa negatywnych komentarzy ale te ciuchy wydają się naprawdę ładne i tak mnie to kusi... Czekam na Wasze opinie ;)

Gość Nepeese
Ciuchy z bon prixa są naprawdę ładne tylko w katalogu, na ładnych, wyretuszowanych fotografiach. W rzeczywistości rzadko trafia się coś extra, coś identycznego jak w katalogu. Zamawiałam parę razy i było tak: jedna bluzeczka pomięta, druga z beznadziejnego materiału, t-shirt na fotografii był niebieski a w rzeczywistości okazał się fioletowy, dobra okazał się tylko jedna sukienka. I najważniejsze: zawyżona rozmiarówka: ja normalnie noszę rozmiar 36, ale wszystkie ciuchy w tym rozmiarze były na mnie za duże, więc musiałam wymienić na 32/34. Kolejnym minusem jest wysoki koszt dostawy; płacisz ok.13 zł, w dodatku jak ciuch nie będzie pasował i zechcesz wymienić płacisz drugiw tyle;/ Osobiście bardziej polecam allegro

Gość niestety too prawda
Kupiłam sukienkę. Rozmiar ok, ale materiał bardzo kiepskiej jakości. Kwiatek przypięty na wielką agrafkę zamiast przyszyty od razu musiałam odpiąć. Na zdjęciu sukienka wyglądała o wiele lepiej. Na więcej się nie skuszę.

Gość yvoneeee
ja też mam zamiar coś kupić :)

Gość annettkaa
Witam Wszystkich ;) Napiszę o swoich doświadczeniach ze sklepem Bon Prix. Jest to pierwszy sklep sprzedaży wysyłkowej, gdzie robię zakupy odzieży. Zakupiłam w sumie ok. 20 artykułów, a dokonalam jedynie jednego zwrotu (zamówiłam sukienkę w rozm. 40 i okazala się stanowczo za duża). Bon Prix ma zawyżoną rozmiarówkę ubrań, tzn. ja nosze zwykle rozm. 38, więc ciuszki w BP kupuję w rozm. 36/38 i są idealne. Ogólnie rzecz ujmując - jestem bardzo zadowolona, ciuszki są dobrej jakości (część z nich jest szyta w Polsce). Ja kupuję głównie bluzeczki (zwłaszcza letnie), sukienki, a także kupiłam strój kąpielowy a nawet zegarek (śliczny i punktualny). Polecam zakupy w BP, ale wybierać nalezy ciuszki w rozmiarze mniejszym niż się nosi :)