Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkvpofjm

Weźmie mnie po 4 piwach?

Polecane posty

Gość dkvpofjm

.nigdy nie pilam.jest roznica miedzy 1 a ktoryms razem z kolei?

Gość dkvpofjm
a jesli to bedzie piwo 9%?

Gość grbrgb
dziewczyne z pewnoscia tak chlopak potrzebuje 10 piw w ramach2-3godzin

Gość hybhjtvrf
Jak nigdy nie piłaś, to nawet tyle nie dasz rady wypić.

Gość dkvpofjm
dlaczego nie dam rady? pilam sporadycznie, gora jedno

Gość jest różnica...
po pierwszym zacznie sie więcej śmiać, po 2. jeszcze więcej po 3-4 włączy sie gadator, po 5-6 będziesz duszą towarzystwa, po 7-8 będziesz zupełnie bez sił. Ja tam mam

Gość grbrgb
4 piwa 9% na pewno cię zrobią jak piłaś dotąd 1

Gość dkvpofjm
ale czy przy tych 5-6 bede miala nad soba kontrole?Obawiam sie ze bede za szczera i wypaplam wiele rzeczy :)

Gość warhoł
zalezy czy ładna jestes .Jezeli nie to dopioro po 10 piwach ciebie wezmie.Wiec troche cierpliwosci.

Gość grbrgb
po6 stracisz kontakt

Gość dkvpofjm
no to moge slabsze kupic :) ostatnio pilam to 9% i bylo mi tak goraco, czulam sie taka troche zmulona

Gość hybhjtvrf
Jeśli pijesz zwykle 1 piwo, to jak już wlejesz w siebie te 4 to nie będziesz wiedziała co się z Tobą dzieje.

Gość ja mam z upc
mnie ostatnio już strzeliło po 2ch jedna warka strong, drugie heinaken byłam zmęczona i mało jadłam w ciągu dnia i tak nagle mnie siekło wszystko zależy od wielu czynników czasem mieszam desperadosy, wódkę, tequillę i trzymam sie na nogach a np na ostatniej imprezie wypiłam przez całą noc 4 desperadosy, a byłam całkowicie schlana i nie umiałam dotrzeźwieć ale ja jestem grzeczna po alkoholu i ładnie sie bawię i nawet znajomych pilnuję ale za to wiem kiedy przestać- bo jakbym wypiła łyk jeszcze czegokolwiek z alkoholem wtedy, to pewno musiałabym usiąśc i spać, żeby sie nie zastanawiać co robiłam

Gość dkvpofjm
wezme sobie te rady do serca:P a juz jak w temacie jestesmy to jak rozpoznac po kims ze pil? czy to widac na twarzy, w gestach?

Gość grbrgb
ja mialem taki okres w zyciu ze nie wiedzialem o ktorej wchodze i do jakiego klubu, a pamietalem koncowke mimo ciaglego chlania:)

Gość grbrgb
jak malo pilas np 2piwa to gadasz i wiecej sie smiejesz mozesz miec szybsze ruchy, jak wypijesz 50-60 %dawki to mogą pojawić się problemy w czasie rozmowy z osobą trzeźwą np. coraz częstsze chodzenie do toalety, przeklinanie, nawet jakies potknięcie

Gość hybhjtvrf
Rozpoznać można zwykle po tym, że gada dużo i niewyraźnie. :P Poza tym niektórzy, jak np. ja, przewracają wszystko wkoło.

Gość dkvpofjm
Dzieki :) wiecie , ostatnio moja kolezanke ledwo zobaczyla matka i mówi że piła, a nie robila nic takiego dlatego sie zastanawialam,myslalam ze to jakos po twarzy widac:)

Gość hybhjtvrf
Oczy się świecą i jest się rumianym, ale jednak to zachowanie bardziej zdradza. Staraj się po pijaku nie gadać z rodzicami jak nie chcesz, żeby się zorientowali, że piłaś. ;)

Gość grbrgb
aha i nie zdziw sie, ze nie mozesz trafic kluczem do dziurki od drzwi, potem, ze z kaloryfera spadaja metalowe miski ktorych nigdy nie widzialas i otwierajac drzwi od pokoju wypada framuga to sa paranormalne zjawiska towarzyszace piciu