Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pretty_little_liar

zostawiona przez faceta

Polecane posty

Gość margarynka.
mnie nie zostawil dla innej ale odszedł tak po prostu :( bo nie umiał się ze mną dogadać. Boli okropnie

mnie niby też, bo się nie umiał ze mną dogadać, ale po kilkunastu dniach już był z inną a byliśmy 3 lata... teraz się nią przytula na mieście 3 lata i takie coś mi zrobił :(

Gość margarynka.
a moj wzial nr od jakiejs szmaty z zabki i z nia pisal...spotkal sie. Mowi mi teraz ze juz tego nie robi ale nie wierze mu. On chce zebym sie od niego odjebala a ja nie potrafie tak go kocham :( 3 lata z nim bylam. On mowi ze mnie juz nie kocha. Poklocilismy sie teraz i wylaczyl tel jestem cholernie smutna juz 2 miesiace sie lecze

Gość margarynka.
opowiedz cos wiecej o swojej syt :(

poszliśmy na studia i tam znalazł nową :( najpierw dużo się kłóciliśmy, kłamał, wracał bardzo późno, coś zaczęłam przeczuwać, że tam sobie kogoś znalazł... w końcu powiedział, że to koniec. byłam załamana, zostawił przed w grudniu przed świętami i całe święta przepłakałam na początku nawet dzwonił itp. ale jak się później dowiedziałam to z inną już chodził na spacerki wielce zakochany i swoje zdjęcia dodawali na fb, było mi przykro, bo tak łatwo mu to przychodziło i nie zdawał sobie sprawy z tego, ze mnie to może boleć. minęło już tyle miesięcy a ja nadal o nim myślę. nie zdradziłam go nigdy ani nic i tak mnie potraktował i na dodatek jestem pewna, że mnie zdradzał ;(

Gość margarynka.
Tak strasznie ci współczuję kochana :( Jak to musi boleć...ja bym tego nie zniosła!!1 I od grudnia cię trzyma, to nie jest pocieszające :( ja też jestem z tych co długo się leczą z miłości a zwłaszcza ze to moj 1 chlopak. Kochana nie wiem co ci poradzic bo sama jestem w takiej podobnej sytuacji. najgorsze jest wlasnie to ze oni sa tacy zimni znajda sobie kogos nowego i nie patrza czy sprawiaja bol drugiej osobie :( najlepiej jak usuniesz go ze znajomych na fb zebys nie musiala na to patrzec...

chyba najlepiej zapomnieć o tych frajerach, jeśli nas tak potraktowali to te nowe też tak potraktują prędzej czy pózniej, zobaczysz... oni nam mówią, że to przez nasz charakter a tak naprawdę to inne mają na boku i wymówki szukają... ze znajomych go usunęłam już na początku ale co chwile korciło mnie wchodzić do niego i patrzeć czy coś nie dodał no i wtedy zobaczyłam :( nie mogłam się powstrzymać po prostu

Gość niewiadomka
z tego co zauważyłam większość związku rozpada sie po 3 latach, czy to nie dziwne, gdziekolwiek czytam na kafe ze posypał się związek, to zdecydowana większość podaje 3 letni staż. Moj tez rozpdał sie po 3 latach, rok przerwy i aktualnie sie schodzimy, powód: on wyjechal do uk, ja tutaj mialam studia, rozłąka dobrze nam zrobila oboje sie wyszalelismy, poznalismy co to byc wolny, samotnym, dobrze wspominam ten okres czasu, a teraz po roku widzielismy sie 3 razy, 4 razy, on był w pl 2 ja w 2 razy i decyzja zostala podjęta wyjezdzam do uk na stale, widze jak on sie stara i jak sie zmienil. Moze u Was tez tak bedzie, nie płaczcie dziewczyny bo to nic nie zmieni, usmiech na twarzy i do przodu, a los moze Was jeszcze bardzo zaskoczyc powodzenia ;)

Gość takaSOBIEja2552
Rozumiem cie w 100%. Ja mialam podobna sytuacje , z tym ze z moim bylym bylam ponad 6 lat , a zdradzil mnie z moja dobra kolezanka ktora na dodatek jest mezatka ,,,, i najbardziej boli mnie to ze nie moge nic zrobic bo zastraszyl mnie ze jak powiem to wyjawi moje grzeszki ,,,,, tak wiec siedze zraniona oszukana zdesperowana zalamana , cicho jak mysz a ona w najlepsza spotykaja sie co czwartek i niedziele kiedy jej maz jest w pracy to jest dopiero porazka .

Gość margarynka.
Ty przynajmniej nie masz z nim już kontaktu. A ja ciągle "żebrzę" o ten kontakt z nim. Codziennie praktycznie do niego piszę, czasem mam przerwe w tym ale nie umiem się powstrzymać i nawet wstyd mi to mowic tu na forum chociaz jestem anonimowa :(... A on ma mnie w dupie i mowi mi zebym się odwaliła bo on chce żyć beze mnie... a dziś w tej kłótni powiedział że jutro jedzie na dziewczyny i wyłączył tel. Płaczę już godzinę... jak zapomnieć? czasem mysle ze mi sie udaje ale to tylko złudzenie. Cholerna milosc.

Gość margarynka.
takaSOBIEja2552 zastraszyl cie powiadasz...z calego serca wspolczuje takiej sytuacji :O :( to jest straszne jak ty to znosisz dziewczyno?

Gość takaSOBIEja2552
Juz jest lepiej , ale kiedy dowiedzialam sie ze to moja kolezanka ktora namieszala wiele w tym zwiazku , dajac mi DOBRE rady abym z nim zerwala bo nie jest mnie wart , i gdy w koncu spadly mi klapki z oczu myslalam ze ja zabije , z tym ze moj kochany frjajerowaty byly chlopak ( nawiasem mowiac mieszkalismy razem , wspolne plany na przyszlosc , inwestycja wszystkich oszczednosci w 'nasz' dom ) stana w obronie swojego lachona, i wykorzystujac wiele 'HAKOW przeciwko mnie . Uwiezcie mi bylam o psychologa a nawet u psychiatry bo moj swiat naprawde sie zawalil. Od tego czasu minelo 2 lata , juz jest lepiej chociaz nie moge powiedziec ze nie utkwilo mi to na psychice. Romans trwa dwa lata , ona rok temu wyszla za maz , a nadal puszcza sie z moim ex , chora akcja naprawde. Staram sie o tym nie myslec ale czasem samo nieswiadomie przyjdzie mi to na mysl to odrazu czuje w srodku taki uscisk , boli nawet dzis , jednak odrazu probuje wmowic sobie ; NIE JEST TEGO WART, JESTES WARTOSCIOWA STAC CIE NA KOGOS LEPSZEGO , KARMA I TAK ICH DOPADNIE , ROZNE pozytywy na swoj temat zebym nie czula sie jak smiec . Wyleczenie sie z tego zajmuje naprawde duzo czasu , pamietajcie jednak ze zostanie to do konca dni jezeli naprawde zostalismy zranieni. Zycze wam jednak abyscie nie musialy korzystac z porad lekarzy i abyscie za kilka lat sie z tego smialy (przepraszam nie posiadam polskich liter )

takaSOBIEja2552- Twoja historia jest straszna! jak koleżanka może zrobić takie coś??! okropne! w ogóle zastanawiam się co czuję te dziewczyny, które rujnują związki?? sa z siebie zadowolne? przecież tak jak ww KARMA dopadnie każdego

Gość gdgdgdgebg
dla mnie chyba facet moj zostawilnswoja dziewczyne, a piszenchyba bo jak sie dowiedzialam ze jest zajety a zarywal do mnie to mu powiedzialam ze nie mam zamiaru nic rozwalac i juz a potem on z nia zerwal ale ja nic z nim nie teges bo nie chcialabym aby mnie ktos tak potraktowal, tylko ze on i tak zerwal bo juz jej nie kochal, chcial byc ze mna ale oowiedzialam mu ze musimy poczekac kilka miesiecy zeby on sie upewnil i zeby tamtej dziewczynie nie bylo tak przykro ze zaraz znalazl sobie kogos, teraz z nim jestem bo nie odpuszczal, w lipcu mamy slub nie czuje sie winna bo nic nikomu nie rozwalilam na sile to byla jego decyzja

Gość gdgdgdgebg
dla mnie chyba facet moj zostawilnswoja dziewczyne, a piszenchyba bo jak sie dowiedzialam ze jest zajety a zarywal do mnie to mu powiedzialam ze nie mam zamiaru nic rozwalac i juz a potem on z nia zerwal ale ja nic z nim nie teges bo nie chcialabym aby mnie ktos tak potraktowal, tylko ze on i tak zerwal bo juz jej nie kochal, chcial byc ze mna ale oowiedzialam mu ze musimy poczekac kilka miesiecy zeby on sie upewnil i zeby tamtej dziewczynie nie bylo tak przykro ze zaraz znalazl sobie kogos, teraz z nim jestem bo nie odpuszczal, w lipcu mamy slub nie czuje sie winna bo nic nikomu nie rozwalilam na sile to byla jego decyzja