Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Versaflame

Dlaczego na tym forum jest taka nagonka na osoby zyjace

Polecane posty

Gość Versaflame

bez slubu? Nie moge tego zrozumiec. W dodatku argumenty sa co najmniej dziwne, czesto nie majace nic wspolnego z realna sytuacja...

Gość bo psy słyszą to
bo siedzą tu zgorzkniałe kwoczyska zaniedbane żony i jak ktoś żyje po swojemu ale wygodnie to pluja jadem.

Gość uziomN
ludziska żyjący w miastach nie mają takich problemów i nikogo to nie interesuje , czy sąsiadka się kocha z facetem, czy z koleżanką mieszka i jej majtki pierze ale w małych przysiółkach nadal jest taka mentalność, że dobrze duupy nie podetrze srając za stodołą ale musi wiedzieć co u sąsiada się dzieje i nasłuchuje pierdzenie sąsiadki :)

Gość młodamama25
oj nie wieś nie wieś.....od 2 lat mieszkam w mieście i zero prywatności. Jeszcze się dobrze nie wprowadziliśmy a już sąsiadki atakowały czy my po ślubie czy dzieci są po ile lat mamy?? I tak w koło macieju. Najlepsze było to jak wpadł sąsiad z dołu bo chciał zobaczyć jak się urządziliśmy-pierwszy raz widziałam go na oczy;D a na wsi nikt sie nie interesował czy mieszkamy bez śluby czy mamy dzieci i czy chodzimy w gatkach po ogrodzie. czyja wiem czy nagonka każdy ma inne zdanie na forum może dlatego.

mnie życie innych nie interesuje, kto z kim, gdzie i dlaczego, po co, a czemu tak a dlaczego nie tak ... a już najbardziej obłudni są ludzie, którzy jak mówią o celebrytkach i tym podobnym gównie to mało się nie zesrają z wrażenia a swoich najbliższych będą obgadywać na czym świat stoi .. żenada

Gość Versaflame
Mowie konkretnie o tym forum. Mieszkam w miescie, mam przyjaciol na wsi i zyje w zwiazku bez slubu juz 5 lat. Nigdy nie slyszalam glupich komentarzy. Natomiast na tym forum wystarczy ze napisalam ze nie mamy slubu - i juz jakies glupie dziwne uwagi.

Gość jaka nagonka na forum?
najwyzej ktos wypowie swoje zdanie,ze taki styl mu nie odpowiada, do cego ma prawo, bo to forum dyskusyjne.

Nie mialam na mysli grzecznego i kulturalnego wyrazania swojego zdania na ten temat. Przez nagonke rozumiem obrazanie i wyzywanie osob ktore wybraly taki styl zwiazku, dziwne domysly i wycieczki osobiste

Gość nieoNN
Obrażanie i wycieczki osobiste dominują tu w każdym temacie.Tak to już jest,anonimowość daje niektórym poczucie złudnej władzy .