Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Momo16

Co robić i jeść by schudnąć z ud?

Polecane posty

Witam :D Chciałabym pozbyć się kilku centymetrów z ud, bo uważam, że są nieproporcjonalne do mojej sylwetki (49 cm, a ważę 47 kg przy 167 cm wzrostu) Zdaję sobie sprawę z tego, że mam niedowagę i zależy mi na tym, żeby nie chudnąć w innych miejscach :) Niedawno jadłam przez trzy dni same owoce i warzywa, w rezultacie czego moje chude ręce zrobiły się jeszcze chudsze, a uda są takie same :C :C Codziennie robię 150-200 przysiadów, nie jadam tłustych potraw, fastfood'ów, chipsów itp., słodycze jem rzadko. Proszę o radę i nie zaśmiecanie wątku obraźliwymi komentarzami w moim kierunku ^^(zauważyłam, że są tu na porządku dziennym T_T). Z góry dziękuję ^__^

Gość dieta slimfast nie umie czytac
przysiady to akurat nienajlepszy wybor - rozbudowuja miesnie, przez co wydaja sie wieksze. pytanie podstawowe - chcesz zeby nogi wygladaly na ladne, umiesnione, czy chcesz miec szkieletowata sylwetke? bo jest roznica...

Pomaranczka jest zazdrosna I rozgoryczona :) Rower I stepper wysmukla uda a na obciazeniu Umiesnia :) Ponaranczka nie umie myslec I trzeba jej tlumaczyc jak krowie na rowie Jedzac normalnie I cwiczac budujemy miesnie Ja schudlam z ud :) I jestem z siebie dumna

Gość dieta slimfast nie umie czytac
Mialam nie odpisywac, bo znizanie sie do tego poziomu to troche porazka, ale co mi tam. Doprawdy dziewczyno, nie wiem kto cie uczyl jezyka polskiego, bo chyba powinien zmienic zawod - nie dosc ze piszesz jak ulomna, bo w srodku zdania nie wrzucamy wyrazow pisanych z wielkiej litery gdzie nam sie podoba, a po drugie ty naprawde nie rozumiesz tekstu pisanego... Nikogo nie obchodzi twoja dieta, ani to jaki i gdzie masz cellulit, zreszta piszesz o tym w kazdym mozliwym temacie, nawet gdy o to nikt nie pyta, wiec daruj sobie. Zazdrosna i rozgoryczona nie jestem, bo nie mam powodu - nigdy nie zapuscilam sie do tego stopnia, zebym musiala byc na diecie odchudzajacej, a to ze tu bywam, wynika z zupelnie innych pobudek - na fitness malo kto zaglada, a na ogolnej jest za duze smieciowisko. Fajnie ze jestes dumna ze swoich osiagniec, ale idz sie tym cieszyc gdzie indziej - tutaj ktos prosi o konkretna rade dla swojego przypadku, a ty eweidentnie sie na tym nie znasz, wiec prosze, jesli masz tylko sobie nabijac posty, to lepiej nie pisz nic. milczenie jest zlotem, wez to sobie do serca.

Durna pomaranczko pisze z iphona na angielskim systemie I dodaje mi slowa ze slownika polskiego no ale co taki zazdrosny frustrowany tuman moze wiedziec o technice prawda? Posluguje sie plynnie 3jezykami I j.polski jest mi potrzebny najmniej :P Reszty twoich wypocin nie czytalam :P o co jeszcze pytalas mala zakompleksiona istoto?? Jesli nie potrafisz schudnac to wyzywasz sie na tych ktorym sue udalo ale Jesli to lubisz to mi to nie przeszkadza bo mam w dupie twoje cenne uwagi No to idz sie nazryj moze ci ulzy :)

Gość żygu żyg
:(

A posty bede dodawala gdzie chce kiedy chce I jakie chce :) A ciebie to nie powinno interesowac :) Wszystkie pomaranczki twierdzily ze nie Musza sie odchudzac hehe siedza na tym forum jakby nie mialy innych zainteresowan Dla mnie jestes zwyklym spaslakiem ktory nie moze Znalezc diety dla siebie I Daje upust swojej frustracji dodajac zlosliwe komentarze No to bye bye istoto bez pasji I zainteresowan :)

Gość Iza 23
Dobrze jej napisalas slim :P tutaj pelno jest zazdrosnikow i zgadzam sie z twoja opinia :) Pojawia sie taka niewiadomo skad i szuka przyjaciol hihi na forum o dietach... Ja mysle ze to jakas gruba lesba ktora szuka drugiej grubej lesby Zawsze beda ci zazdroscic ale dobrze bo maja czego Powodzenia slim udalo ci sie zrzucic wiecej niz mi w pol roku -mowa o cm Pozdrawiam

Gość To pewnie autorka pisze
Hehe na pomaranczowo bo za chiny nie schudnie z tych ud i jej zal dupe sciska