Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem plastik

Jestem beznadziejna nigdy nie scchudne

Polecane posty

na slim fast i diomendi to ja sie uwzielam, bo zajzalam tylko na ten jeden topik i one dwie tam byly, chyba zreszta nie do konca z zupelnej zgodnosci ze soba, juz nie pamietam. jakbym chciala wlazic na kazdy tipik i sie uwziewac na inne debilki glodowe itd., to by mi zwyczajnie czasu nie starczylo. a przypadek zrzadzil, ze konwalia rowniez wymienila te 2 osoby, stad mylicie, ze ona to ja, ale nie. ja np. jestem bardzo wysoka, w innym wieku od niej, nie pisze polska czcionka bo jej nie mam na kompie, zastanowcie sie same, ze robicie z siebie frajerki myslac, ze uu i konwalia to ta sama osoba ;)

Bo o nie się czepiacie panny mądre...Ja mam w dupie czyjąś wagę bo się z własną muszę uporać...czy gdybym była tą jem plastik to bym z wami tak gadała? nie...bo bym pierdzieliła o świniakach, jajkach i żarciu plastiku...a to, że się dołączyłam do robienia jaj troszkę, to sorry...mam do tego święte prawo Wzrost- 160cm Waga- 59 Po 4 dniach I fazy Dukana- 56,5 Wzrost- 160cm Waga- 59 Po 4 dniach I fazy Dukana- 56,5

konwalio, pamietaj tez, ze osoba piszaca na TYM topiku po nickiem "jem plastik" to nie jest oryginalna "jem plastik", ktora przestala pisac (a wiem cos o tym) wraz z pierwszym podszywem na topiku diomendi ;) a kto tu pisze pod nikiem "jem plastik"? mysle, moze to byc jedna z dziewczyn z tamtego topiku, ale moze to jakis zwykly ogolny podszywacz, bo podszywy sa raczej smieszne niz nienawistne ;)

fajnie...wyszło na to że przez kogoś dostałam po dupie...zajebiście...wiecie co...jesteście bandą wrednych, zakompleksionych, podłych bab, które zamiast być wsparciem dołują człowieka i sprawiają, że parę godzin musi się wkurzać choć nie wie za co dostał

konwalio, jezeli w jakikolwiek sposob przyczynilam sie do twojego znekania, to stokrotnie przepraszam, bo absolutnie nie mialam tgo na celu. nie przeszlo mi przez mysl, ze te schizoreniczne pomarancze sie do ciebie zaczna o cokolwiek przyczepiac! jak wiesz, o czym ci juz pisalam, sama cie od poczatku lubilam, tylko z jednym malym ale a propos dukana, ale to pikus i zreszta nie o tym mowa :)