Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bruno whats up

Kochani, istnieje coś takiego jak małżeństwo Niemki i Polaka?

Polecane posty

Gość kalin3
Kicia gepardzia protestantka jak to zobaczyłam to jestem w szoku ? Niedodc że wszyscy sie goszczą to na golasa sie kompia ? Masakra do tego na slipach ? Zero kultury i tradycji ? Musze sie zasłaniać ,bo każdy mie obserwuje ? Jutro jadę bo nie wytrzymam ? Co za ludzieo kultury o tradycji

Piastowie śląscy żenili się z Niemkami, a przez to zaczęli, jako dynastia polska, skończyli jako niemiecka (między innym niemiecki ród Schaftgotschów podobno pochodził od Piastów)...

Gość kalisza
Tak istnieje my trzy kicie jesteśmy facetom mieszancom pisane i przeznaczone u tego ? 3 kobiety z nas to wspaniałe kobiety zagraniczne 1 to ja kicia gepardzia nadchodzi burza

Gość katia68
Na początku myślałysmy że chodzi o polskie mężczyznę ? Kiciom są pisani mieszancy to już wiemy na pewno ? Albo mieszkańcy polskoniemieccy albo mieszkańcy inni ? Ale afrykanie nie ? To jest przeznaczenie które spotka każda kicie ? Anielice ? To beda mężczyźni mieszance ? Burza kolejna nadciąga ? Kicie howac sie ? W tym roku i następnym roku ? Nie wygramy z tym co jest komu przeznaczone to jest Potęga i siłą nie do zwycirzenia i do,pokonania ?

Gość dorota3
Cały dzień ma do d**y ! gnoje mi się za dynie zabierali ?Diablica jest wsciekla dziś ! jutro german wraca diablica musi sprawdzić czy te gnoje mi się do korzeni nie dobrali !jesli gnoje do dyni sie dobrali to po dyni ? ojciec wraca ? a ja pewnie ochrzan dostanę ! Myśle że te gnoje się do dyni aż tak nie dobrali ?jesli dynia ma grube korzenie to nie mogli jej przeciać ! tak myślę zobaczmy co ojciec powie !Te dynie mialy byc na kabaczki !

Gość lwica geprdzia grozna
Jutro te gnoje ustwię bedą chodzić jak w zegarku 1 za bardzo czortom pozwalalam na wszystko !diablica od jura beda znaly jak ustać w szeregu gdzie gnojom wolno a gdzzie nie !i wara od klepatisa niemieckiego gnoje !to nie trawa ! do jasnej ciasnej !

Gość KALINA5
Choćby mocno niemka by strala sie pokochać polaka ? Władca jej nie pozwoli ?według tradycji niemieckiej niemka na meza musi wybrac wspaniałego niemca TAK JAK BÓG TEGO PRAGNIE .BOG NIE POZWOLI ZEBY WSPANIAŁA KOBIETA NIEMIECKA POKOCHAŁA ZWYKLEGO POLAKA DO TEGO PIJAKA .

Gość gość
Polacy sa prawdziwie mescy i rodzinni a te cechy nie sa modne na zachodzie. Tam mezczyzni sa niedojrzali, sztuczni np. implanty miesni a Polacy maja prawdziwe miesnie, chca zakladac rodziny. Takie rzeczy nie sa zwyczajnie atrakcyjne dla zachodnich kobiet.

Gość gośćkinga5
To nieraz związki przypadkowe się trafią polka niemiec parę razy na kilka lat ! Niestety niemki nie są polskim mężczyznom pisane ! wiec nie rubcie sobie nadzieji że zdobędziecie kobietę zagraniczną ? nistety kobietom mocno niemieckim polscy mężczyzni nie są przeznaczeni !

Gość ada4
lepiej kicia przyznaj się kim jesteś ?bo pan niemiec i tak pozna prawdę uzyję sprytu żebyś przyznała się że jesteś kicio ?

Gość gość
U mnie w rodzinie było odwrotnie.Ojcem mamy(babci) mojej mamy był Niemiec .

Gość gość
tylko chuj i zdrajca narodu ożeniłby sie z Niemką .. PRzecież Niemcy mają geny morderców Polak może się ozenić nawet z Wietnamką , ale nigdy z Niemką!!!

Gość gość
Niemki sa okej, mam niemieckie przyjaciółki , i nienawidzę stereotypów , widziałam wiele niemek które biją na łeb na szyję uroda polki rosjanki i ukrainki , wogole slowianie wypadają blado przy niemkach i Niemcach mają wyrazista urodę i wyczucie stylu

Gość gość
Ktoś napisał u góry ze Polacy sa cenieni przes niemki bo faceci z zachodu są sztuczni i niedojzali , cooo? Byłam z Niemcem 2 lata i mnie ciągnął do ołtarza i chciał zapladniac ,Niemcy też są rodzinni , tylko ze tam często ma się 1 dziecko bo chyba wychodzą z założenia ze lepiej 1 ale z dobrym startem niż 3 ale trzeba między tę dzieci kase podzielić

Gość klara 1
geburstagi jeszcze dwa dni musimy czekać aż pogoda sie po prawi ! druga tura kwiatów odzywa niemcy są wściekli bo pogoda się nadal nie poprawia a dostajemy mocno w dupe do tego nasi bracia się w naszą stronę szykują ! już dzis są a my z kwiatami ruszyć nie możemy ! co za pech

Gość klara  2
od soboty poprawa pogody cudownie niemcy muszą ruszyć ze wszystkim flaures bo niemcy juz jutro bedą niektóży już dziś bracia wolne bedą mieli i do polski wpadną ! a my przez to pogode robnieto stoimy aż do jutra ze wszystkim do tyłu ? czekamy do jutra może pogoda trochę się poprawi bo geburstagi są wsciekli ! wkopcie wierzbę na prawo ! jej nie przymrozi !

Gość klara  3
11 stopniowo ochłodzenie ale ruszymy niemcy od jutra poprawa pogody stopniowa ! ale poprawa od 9 do 11 ochłódzenie a potem pogoda utrzyma się do 13 stopni po świętach ! minimalna poprawa pogody to nas uratuję !

Gość klara 7
Z NIEMEIC MOCNO KIERUJĘ SIE WIATRZYSKO DO POLSKI ! JESZCZE PARE DNI NIEMCY MUSIMY CZEKAĆ NA POPRAWĘ POGODY TEGO JESZCZE BRAKOWAŁO I WICHURY I ULEWY MOCNE ! W NIEMCZECH WIETRZNIE TERAZ ZACZNIE SIE W POLSCE WIETRZNIE

Gość klara  4
1 german rusza nalezy ci się urlop ! kicia niemeicka czeka aź do wystwiania kwiatów i do przyjechania gosci i wierzb wiec zostaję w polsce 1 german po drodzę bedziesz ze sobą zabierać innych niemców tradycyjnie bo nie byli na goscinach w Niemczech koniecznie bierzesz ich z sobą az do Niemiec ! potem german się wymienimy po powrocie ! za nim german wróci to jeszcze zejdzie ! ale gmatfanina bedzię ! german z powrotem wracasz sam ! ale gmatafnina bedzię tylko kicie niemeicką niemcy w niedziele podwieziecie do Kościoła bo koniecznie muszę wpaść bo było głupio bo muszę tam wpaść bo Wielkanoc się zbliża a po drodzę innym niemcom kupię kwiaty

Gość klara 5
kicie podżucicie tylko do Kościoła bo muszę swój kościół odwiedzić przed Wielkanocą bo potem nie dam rady ! już patrzę te lilie żółte . bo germana potem nie bedzię nie wiadomo kiedy wróci ! potem german z kicią się zamienisz potem mię nie bedzię

Gość gość
przeprasza za kontrowersyjność to co napiszę to wycinek z całości na podstawie moich obserwacji i newsów od znajomych 1 Niemka Niemce nierówna niestety Są tam 2 tryby edukacji 1 wyższy i 2 niższy z tego niższego Niemki ekhm o ile są tam to są kompletnie zturczone lub zrusyfikowane niestety. Nie są wg mnie niemieckie. Są de facto niskiej kultury dość popularny jest stereotyp Niemca pierdzącego i bekającego podczas jedzenia w restauracji to wg mnie taki rodzaj ludzi. Jeśli chodzi o wyższy stopień edukacji. Są wg mnie ok. Są stosunkowo ciche (hm a stereotyp?!) są też ułożone i kulturalne do tego najczęściej (przynajmniej te które znam) kompetentne. W sumie taką Niemkę bym brał bez pytania. 2 Niemki są pod wpływem mody a la plastic (dotyczy szczególnie młodych niemek) dla Arabów to prowokacja do zachowań a la Kolonia. 3 Niemki z zachodu są bardzo skąpe. Jeśli mąż np często chodzi do knajpy (np z kolegami z pracy) potrafi się awanturować a nawet schować kasę przed małżonkiem (bo wg niej wszystko wyda jak to kumpel mówi Hitler w spódnicy ale ją kocha czemu? zapewne ma inne zalety) 4 Polki na emigracji (głównie pokolenie z wejścia do UE) mają opinię puszczalskich często to jest przyczyną dlaczego Polacy wolą Niemki od naszych rodaczek. 5 Niektóre Niemki mają coś fajnego w oczach ale np mnie odstrasza przeszłość tego narodu ale jedno trzeba im przyznać te wykształcone są perfekcjonistkami. Są dobre w tym co robią ale brakuje im kreatywności np kabel odłączył się od monitora Jejku jejku dzwonić po informatyka (0 prób własnej inwencji). 6 Niemki to nie są Austryjaczki one są grubsze ale lepsze mniej chłodne od Niemek i jakoś bardziej polskie wg mnie oczywiście. 7 Niemki nie są aż tak jakby się wydawało uprzedzone do Polaków bardziej patrzą materialistycznie i charakterologicznie na związek. Nasze Polki natomiast patrzą na wygląd i tzw miłość. Niemki umieją na chłodno podejść do związku choć nie zawsze.

Gość gość
Trzeba być wysoki i przystojny żeby Niemka poleciała na faceta. Na kase nie lecą bo kase to one mają ale mają ciśnienie na wysokich facetów np.Norwegów choć preferuja raczej brunetów.

Gość KALINA 45
Siora kiedy bedziesz moje samopoczucire sie pogarsza ! siora czekam .

Gość KALINA 45
@iora ?iedy ) bedzoesz panie fagasie stul dziub ! 5ego tego sir czytac nie chce lwica gepardzia tajna czekam na siore ,jesyem jestem przed zaproszeniem mnie na gosciny ! T.koncze moje samopoczucie sie pogarsza ! Jutro wruca upaly na nowo juz soe czuje fatalnie ja lwica gepardzia upalow ponad 40 stopniowych do jesieni ja nie wutrzymam wytrzymam !

Gość KALINA 45
Tego typa wypocinow nie da sie sluchac ? Napisal same bzdury niemka pierwsza drugq trzecia ! Ten typ nWet bladego pojecia nie mA jakie sa niemki ? I napisal o austriaczkach ? Co ma piernik do wiatraka panie malo wiedzacy o niemkach . Siora zle naprawde sie lwica gepardzia sie czuje !

Gość KALINA 45
Doprawdy panie wszechwiedzacy panie katolickie sa uczuciowe ?hah ha lwica gepardzia sir z panskiego tekstu usmiala ?po pierwsze panie wsxechwiedzacy dobrze obserwujscy !panie katolickie nie sa uczuciowe skoro zdradzaja na potege te panie uczuciowe sie nazywa materialistki ,juz jedna taka pani ucxuciowa mnie ofwiedzila paania niemiecka !pani katolicka ucxuciowa zadala pod lapa nie sadownie ponad sto tysiecy ! Po smierci jej siory ! Naprawde byla uczuciowa skoro zadala az taka sume od mojego ojca ! Ja pani niemiecka te panie uczuciowe nazywa wiedzmo-roboty one,nie maja zadnych uczuc co niektore panie ! Panie dobrze zaobserwujacy !maja miecz zadnej litosci i sa mocno podle do szpiku kosci ! Panie katolickie nie sa uczuciowe i nigdy nie byly !

Gość gość
Ja wlasnie biore rozwod z zona polka by moc zyc z moja przyszla zona ktora jest z krwi i kosci rodowita normal.jej rodzina w pelni mnie akceptuje a przyszla zona kocha mnie tak Ze od polki nigdy takiej milosci nie doswiadczylem.dodam jeszcze Ze ta moja niemka tez wlasnie bierze rozwod Ze swoim mezem niemcem ktory jest bardzo bogaty posiada kilka kamienic itd.

Gość Jaross134
Ja mieszkam w Niemczech od 8 lat i Znam kilka fajnych bardzo w porządku Niemek 5 lat temu byłem przez pół roku z Niemką była mega fajna z poczuciem humoru i te które znam te są bardzo w porządku Jedynie co mnie trochę denerwowało to to że miały mega dziwne zdanie o Polsce dopóki tam nie pojechały ze mną były zachwycone Gdańskiem Poznaniem i Wrocławiem w inne miejsce ich nie zabrałem bo nie było czasu a z drugiej strony Denerwuje mnie u Polaków to że myślą że Niemcy lub Niemki są winne za napad w 39 roku chore mega chore ponad 70 lat po wojnie a Polacy cały czas myślą że Niemcy chcą wbić na nóż w plecy tak samo możemy winić Szwedów za Potop i Rosjan za 17 września ludzie obudźcie się i schowajcie tą nienawiść w kieszeń. Właśnie przez takie myślenie bo my jesteśmy największymi rasistami w Europie No niestety taka prawda.

Gość gość
Z większą częścią wypowiedzi się zgadzam, z tym źe mi zawsze było bliżej do Rosjan czy Ukraińców bo to są Słowianie i mają podobną mentalność ale to że Polacy (oczywiście nie wszyscy) to jest zupełna prawda.

Gość gość
Miało być..............to że Polacy to rasiści.......