Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wino czerwone wytrawne

odezwał się po dwóch miesiącach ciszy!!!!

Polecane posty

rozstaliśmy się w sumie w dziwny sposób.. nie mogłam pojechać do niego na długi weekend majowy, tak jak sie umawialismy..bo wypadł mi dyżur w pracy. Zadzwoniłam przeprosiłam, powiedziałam, ze przyjade dzien pozniej..ok. Ale zaraz potem wysłał mi smsa "nie przyjezdzaj, dajmy sobie spokoj, cos nam nie wychodzi ostatnio, nie bedziemy razem" probowałam sie dodzwonic - nie odebral. wiec wiecej nie dzwoniłam, on zresztą tez. I dziś nagle dostaje smsa z zyczeniami imieninowymi, dziwne, bo po drodze miałam urodziny i jakos sie nie odezwał. Kolezanka uwaza ze powinnam sie odezwac i odnowic kontakt..ja uwazam, ze to raczej bez sensu. a Wy jak to widzicie? jako osoby z "zewnątrz"?

Gość sdfsdfsadasfds
a chcesz odnowic? chcesz z nim byc? jelsi chcesz odezwij sie, a jelsi nie chcesz to nie odzywaj sie.

Gość nosas
Bez sensu, olej to.

Gość wino czerwona wytrawne
przyszedł z alpagą i prezerwatywamy i kazal mi się umyć

Gość wino czerwona wytrawne
mowił , że mu już nie przeszkadza , że jestem sobowtorem głoda z reklamy danone , bo jest tak wyposzczony

Odezwał się bo go ciśnie sperma w jądrach. Taka prawda. Nie licz na szczęśliwy powrót i utrzymanie związku. On chce tylko ulżyć jajkom, a nie ma z kim.

Gość Hermenegilda Żegna
z Alpaką :classic_cool:

Gość xennafix
w życiu bym nie odnawiała takiego związku, bo przecież później też może mu się odniewidziec i znowu powie papa i się nie odezwie. Olej go jak gówno w kiblu! tyle.

było mi przykro jak tak to sie skonczyło - jasne. ale z drugiej strony nic nie wskazywało na to, ze cos sie psuje wrecz przeciwnie. I czy dorosły facet, wykształocny i na stanowisku nie jest w stanie pojac, ze moze mi cos wyskoczyc? Nie zrobiłam tego specjalnie.. tak wypadło. Zadzwoniłam, powiedziałam co i jak. Nie zmieniało to tak bardzo naszych planow. Długi weekend w tym roku naprawde był długi ;) nie mogłam pojechac w piatek wieczorem - jak sie umowilismy - tylko w sobote wieczorem. Nie planowalismy zadnych wyjazdów. Mielismy siedziec na działce.

ja tez uwazam ze to bez sensu i nie licze na szczesliwy powrót, kolezanka namieszała mi w glowie. Nie spodziewałam sie tego smsa!

Gość sdfsdfsadasfds
mysle ze moze mial kogos albo kogos na oku z kim mu nie wyszlo. niech ci wytlumaczy. a co tam odezwij sie bo bedziesz zalowac. moze nie wyjdzie ale pryznajmniej sprobujesz a potem mozesz zalowac i gdybac co by bylo gdybys sie odezwala.

to samo powiedzialam kolezance, ale ta mi w głowie namieszała!! ale macie racje! smsa wywalam!

Gość erazmzrot
ręka go boli

właśnie ja te akcje wtedy odebrałam troche jak pretekst, bo naprawde nie działo sie miedzy nami nic czego moznaby sie przyczepic. I tez myslalam ze pewnie kogos ma! no ale nie zachował sie zbyt elegancko..

Gość ddddddddddddddddddddddddd
Z doświadczenia: "szczęśliwi do bylych nie piszą" Facet zawsze odezwie sie po zerwaniu, predzej czy pozniej, gdy bedzie miał doła, bedzie szukał kontaktu Krótko mówiąc- olej go.

Gość ddddddddddddddddddddddddd
Popieram kolege ze zdaniem o ciśnieniu w jądrach :P taka prawda, jak im sie chce to nagle tęsknią i szukają kontaktu. Czasem sie nabieralam i zawsze tak samo sie konczyło. \także ten, nara.

dzięki kochani! przydalo mi sie Wasze wsparcie ;) przynajmniej wiem, że dobrze robie olewając tego smsa

własnie dostałam kolejnego smsa " nawet nie podziękujesz, za życzenia??........." i będę chamska i nawet nie podziękuję.. tym esem pokazał o co tak naprawde mu chodzi.

Gość kikikikik
Ja nie odzywam sie do niego od miesiecy,tesknie za nim ale ..juz sie nie odezwie , pewnie ma mnie juz gdzies Bardzo podobna sytulacja

Gość kikikikik
juz 3 ci miesiac

a co się stało ?? pewnie w koncu sie odezwie! ja tez myslalam, że już zamilkł na wieki..

Gość malczi
Co myslicie o legalizacji pedofili?

Gość kikikikik
u mnie jest na odwrot, to ja sie nie odzywam,bardzo podobna syt jak u was,praktycznie taki sam powod

Gość bessęsu
21:12 [zgłoś do usunięcia] wino czerwona wytrawne przyszedł z alpagą i prezerwatywamy i kazal mi się umyć a sam się umył?

kikikikik -- a TY sie nie odezwiesz pierwsza?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bym nie ozdywała sie do niegp

Gość kikikikik
Nie, napewno mnie oleje

Gość kikikikik
tak jak Ty olalas swojego faceta, wiec po co?