Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczka38

Pytanie do facetów, co oznacza: to był tylko seks?

Polecane posty

Gość @ale Wy wszyscy
masz calkowita zupelna stuprocentowa racje

Gość d9 ale Wy wszyscy
tez tak uwazam

Gość kropeczka38
Do @ale wy wszyscy durni - Co sie tak irytujesz? Przejmujesz sie mna? Boli Cię to, że meżowi wybaczyłam i nie wywaliłam go z domu? Co Ty- mój ojciec czy kochanka męża?

Gość ale wy wszyscy durni
A przeciez nikomu nie mówiłaś o zdradzie to co ma do tego irytacja twojego oyca? Nie wiesz jakby było gdyby jego czy też ciebie krytykował. Kochanka męża bardziej pasuje na krytykantkę żony która nie wywaliła męża z domu bo może miała chrapkę na zajęcie jej miejsca. Ja za to krytykuję głupote ludzką, a w szczególnosci rur które sie nie szanują. Kochanka która daje dupy zajętemu facetowi to głupia rura. I żona która wybacza mężowi romanse też jest głupia rurą. Kobiety które się szanują nigdy nie bedą zadną z nich. Porządna kobieta nie wejdzie na trzecią a porządna zona wyrzuci niewiernego kłamliwego fiuta z domu na zbity pysk, Ale czego wymagac po idiotkach które maja wysokie miemanie?

Ja bym nie wybaczyła-jeszcze jedno moja droga wiem że jesteś sporo starsza odemnie ale naiwna....nie usprawiedliwiaj swojego męża. Był tak samo winny jak ta dziwka. Suka musi dać ale pies musi wziąć-kapujesz?? Jakby cie kochał to by nie brał. Jeśli mu wkładała rękę w spodnie powinna dostać od niego po ryju. Moj mąż tak zrobił. Laska na moich oczach rzuciła się na niego na dyskotece z jęzorem. Tak dostała w ryj że aż ją wykręciło. Mój mąż nie jest damskim bokserem ale wie ze nie wybaczyłabym mu jakby dał pozwolenie na takie zachowania. Jeszcze raz jeśli suka nie da pies nie weźmie ale też jeśli pies nie weźmie suka nie da :) kochanka najlepiej na tym wyszła....Zastanów się jak żyjesz teraz-w strachu że powtórzy się to znów-ja bym tak nie chciała-z kimś kto tak zawiódł. Twój mąż to frajer numer dwa ale ty jesteś frajerką numer jeden :)

Gość Cudny kwiatuszek
jaki ten tekst prawdziwy Zuzanna Amelia!