Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liczenapomoc

czy jest na forum seksuolog/psycholog

Polecane posty

Gość liczenapomoc

najlepiej gdyby to była kobieta

Gość Hermenegilda Żegna-seksulog
nawilż kuciapę olejkiem z awokado i jazda a z analem poczekaj do ślubu 🖐️

Gość liczenapomoc
Chodzi o to,że zostałam zgwałcona jakiś czas temu od tamtej pory nie mam orgazmów, nuży mnie seks, natomiast mam nadzieje spotkać mojego gwałciciela...on był cudny czy jestem zdrowa psychicznie?

Gość dupa wołowo-drobiowa
No wycieczka do seksuologa i psychoterapeuty czy nawet psychiatry na pewno by nie zaszkodziła. Masz jakieś skrywane fantazje, coś jest nie tak z twoim życiem seksualnym i z podświadomością, Freud by miał dużo do powiedzenia na ten temat.

Gość kamanda
Tu zapewne znajdziesz psychologa lub seksuologa i to online, zawsze intymniej , bezpieczniej :) psychologonline.tv

Gość gość
Również poszukuję seksuologa, tylko, że w Warszawie, możecie mi kogoś polecić?

Gość gość
na pewno a forum nie przesiadują psycholodzy, seksuolodzy. Jeśli masz problemy, szukasz pomocy, wsparcia to lepiej udaj się do seksuologa lub do psychologa. W Warszawie jest poradnia rodzinna seksuologiczno-psychologiczna http://www.seksuolog-warszawa.com.pl/. Na miejscu lekarze pomagają pacjentom. Pamiętaj z każdy przypadek jest inny i wymaga indywidualnego podejścia, indywidualnej pomocy psychologicznej, czy seksuologicznej.

Gość gość
na forum na pewno nie siedzą psycholodzy. Dobrego psychologa spotkasz w gabinecie psychologicznym. Ja chodziłam do pani psycholog Natalii Guglas-Jankowiak http://www.psychologguglas.pl/ z Poznania. Dzięki niej wyleczyłam swoje problemy psychiczne, nerwice i lęki. Nie było łatwo podjąć ten pierwszy krok i zacząć leczenie, ale w końcu się udało. Cieszę się że znowu wszystko mnie raduje, że cieszę się życiem.

Gość gość
Raczej na forum psychologa nie będzie, ale teraz niektórzy psychologowie otwierają poradnie online. Tutaj masz jedną www.psycholog-online.org Może warto tam zajrzeć? :)

Gość gość
W Katowicach jest dobra pani psycholog - tu jej strona www.psychoterapia-indywidualna.pl :) Ja chodziłam przez rok i bardzo mi to pomogło.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona