Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjifuoeorifjergi

Czy historia się powtórzyła?

Polecane posty

Gość fjifuoeorifjergi

Nie wiem co mam mysleć... 3 miesiace temu a dokładnie 19 marca byłam u ginekologa ponieważ miałam bardzo dziwny okres 3 dniowy i słaby do tego ze strasznym kręceniem w głowie ogolnie zle sie czułam więc poszłam do lekarza bo położna stwierdziła ze to moze być nawet ciąża lekarz stwierdził ze ciąży nie widzi wiec uspokojona poszłam do domu poniewaz 30 marca miałam operacje. Potem za miesiac juz miałam normalny okres nastepny znowu byl lichy i dziwny a teraz okres nie przyszedł juz 43 dzień czekam i sama nie wiem co myśleć ponieważ wogóle nie czuje jak miałby przyjść... a od operacji nie kochałam sie z m. Boje sie ze może byłam w ciąży ale była to tak wczesna ciaża ze ginekolog jej nie zobaczyl... nie panikowała bym gdyby nie fakt ze moja mama bedac ze mna w ciąży dowiedziała sie o niej w 4 miesiacu własnie dlatego ze przez pierwsze trzy miesiace miała okres...boje sie ze historia może sie powtórzyć ...

Gość koxu
na co operacja? zrób morfologie robiłaś test ciążowy?

Gość torbielokowa
Miałam tak samo i okazało się, że to torbiele na jajniku ale brałam tabletki i parę miesię i po kłopocie. Ja miałam ze stresu brak okresu, a przez to pęcherzyk nie pękał i robiły się torbiele.

Gość fjifuoeorifjergi
Tylko ze ja żadnych tabletek nie brałam sama prezerwatywa. A operacja to skomplikowana sprawa ale nie majaca nic wspolego z kobiecymi sprawami... test robilam przed ginekologiem i tak dzisiaj siadlam policzyłam ile juz nie miala okresu i jestem w szoku... chyba jutro zrobię ten test...

Gość torbielokowa
idź na usg jajników, możesz mieć torbiele

Gość fjifuoeorifjergi
Ale czy toribele zrobiły by się w 3 miesiace? bo kiedy byłam u gina własnie w tedy to bardzo dokladnie widzial ze mam czyste jajniki jeszcze mi mowil ze nic nie mam na nich... i pamietam tylko jak powiedzial ze w lewym jajniku widzi dosyc spore jajeczko wiec pewnie za kilka dni bede jajeczkowala...