Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaga104

6 dc a CIĄŻĄ?

Polecane posty

Gość gaga104

CZY MOŻNA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ W 6 DNIU CYKLU PRZY CYKLACH 30 DNIOWYCH. Stosunek był do końca.

Gość gaga104
a może jednąk się wypowiecie kobitki:-)

Gość fgfgfgg
nie mozna..gdybys znała choć trochę biologię kobiecego organizmu to byś wiedziała...cykl to gra hormonów...owulacja występuje ok 14 dni prze okresem...gdyż tyle trwa spadek progesteronu po obumarciu jajeczka...u ciebie owulacja wystepuje ok 17 dc..wiec na pewno nie jesteś w ciaży....plemniki zyją ok 5 dni więc u ciebie dożyły by do 11 dc o całe 6 dni za krótko...

Gość bbfgggyy
ja kochałam się z mężem w dni płodne ( a nawet przypuszczalnie w owulację) i nie mam pewności czy sie udało...zajście w ciązę nie jest takie proste...a ty myslisz,że 6 dc zaszłaś...

Gość gaga104
nie mam pewności czy wtedy również były stosunki przerywane. Od 10 dni spóźnia mi się okres mam mdłości nic nie mogę jeśc strasznie bolą mnie piesi i są takie nabrzmiałe od terminu @ mam biały śluz sikam co 40 min normalnie jak w zegarku i tak mnie ciągnie w jajnikach jak to nie ciążą to co może być innego?

Gość a co mowi
test ciazowy?

Gość kania93
zrobiony 9 dni po terminie @ negatywny ale mam mdłości zgagę straszny ból piersi i ból jajników