Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cati424

Roznice wagi podczas wazenia sie?

Polecane posty

Go艣膰 cati424

Mam wage elektroniczna, waze sie rano po zalatwiieniu potrzeb, pokazuje roznie czasem 57 , czasem 57,6 czasem 59 juz nic z tego nie wiem. Waga jest nowa ma jakies 2 miesiace, ale skad te roznice? nie waze sie przed okresem bo wiadomo ze wtedy sie zbiera woda w organizmie. Ah i dlaczego nie powinno sie jesc owocow poznym wieczorem? tyje sie z owocow??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 junaaa
Stawiasz wag臋 ca艂y czas w tym samym miejscu? Je艣li nie to moga by膰 r贸偶nice bo pod艂oga mo偶e by膰 nier贸wna. Owoce na wiecz贸r to niedobry pomys艂 bo zawieraj膮 du偶o w臋glowodan贸w czyli cukr贸w.

Udost臋pnij ten post

Zgadzam si臋 z przedm贸wczyni膮...Na wiecz贸r zjedz sobie danio light, twaro偶ek chudy, serek wiejski, albo inne bia艂kowe jedzenie...Z wag膮 u mnie ten sam problem, ale wa偶臋 si臋 teraz w 1 miejscu i spoko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cati424
Tak stawiam ciagle w tym samym miejscu wage.. Konwalia26 jaka diete stosujesz ze tak szybko chudniesz?

Udost臋pnij ten post

Tez zalezy, jak sie stoi na wadze. Wystarczy troszeczke sie przesunac do tylu albo na bok i juz waga bedzie inna. Ja wole wage tradycyjna (nie z elektronicznym wyswietlaczem) bo tam mozna ustawic sobie na zero zanim sie na wage stanie. A przy elektronicznej to jest tam niby jakis tam czip czy kto zacz i nie wiadomo co on za jeden, a moze paskuda felerny? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oleandra30
ja jak stane na wage to waze np 63 kg za drugim razem za chwie kilo mniej a za 3 raz dopiero juz waze np 61.5 i tak juz nawet 10 wazen wychodzi to ostatnie waga stoi na tym samym miejscu za kazdym razem jest tak ustawiona i co mam uwazac ze ta ostatnia waga jest prawdziwa? jak myslicie

Udost臋pnij ten post