Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati424

Roznice wagi podczas wazenia sie?

Polecane posty

Gość cati424

Mam wage elektroniczna, waze sie rano po zalatwiieniu potrzeb, pokazuje roznie czasem 57 , czasem 57,6 czasem 59 juz nic z tego nie wiem. Waga jest nowa ma jakies 2 miesiace, ale skad te roznice? nie waze sie przed okresem bo wiadomo ze wtedy sie zbiera woda w organizmie. Ah i dlaczego nie powinno sie jesc owocow poznym wieczorem? tyje sie z owocow??

Gość junaaa
Stawiasz wagę cały czas w tym samym miejscu? Jeśli nie to moga być różnice bo podłoga może być nierówna. Owoce na wieczór to niedobry pomysł bo zawierają dużo węglowodanów czyli cukrów.

Zgadzam się z przedmówczynią...Na wieczór zjedz sobie danio light, twarożek chudy, serek wiejski, albo inne białkowe jedzenie...Z wagą u mnie ten sam problem, ale ważę się teraz w 1 miejscu i spoko :)

Gość cati424
Tak stawiam ciagle w tym samym miejscu wage.. Konwalia26 jaka diete stosujesz ze tak szybko chudniesz?

Tez zalezy, jak sie stoi na wadze. Wystarczy troszeczke sie przesunac do tylu albo na bok i juz waga bedzie inna. Ja wole wage tradycyjna (nie z elektronicznym wyswietlaczem) bo tam mozna ustawic sobie na zero zanim sie na wage stanie. A przy elektronicznej to jest tam niby jakis tam czip czy kto zacz i nie wiadomo co on za jeden, a moze paskuda felerny? :-)

Gość oleandra30
ja jak stane na wage to waze np 63 kg za drugim razem za chwie kilo mniej a za 3 raz dopiero juz waze np 61.5 i tak juz nawet 10 wazen wychodzi to ostatnie waga stoi na tym samym miejscu za kazdym razem jest tak ustawiona i co mam uwazac ze ta ostatnia waga jest prawdziwa? jak myslicie