Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lutowa wodnica

ale mialam dzien

Polecane posty

nie. nie facet. jestem kompletnym zerem po prostu. do niczego w zyciu nie doszlam i chyba do niczego sie nie nadaje. dzisaj dobitnie to do mnie dotarlo i wylam jak bobr na podlodze, jak w kiczowatych filmach

Gość mst
oj Ty głupia pipo,nawet nie wiesz ja los się czasem potrafi odmienić.Głowa do góry i trzeba wierzyć że bedzie dobrze a nie beczeć.No i działać bo szczęscie samo nie przyjdzie

ja juz tak mam od dluzszego czasu... kiedys wielkie plany - studia, dobra praca itd. A teraz pracuje w jakims kolchozie, gdzie nikt nie zna znaczenia slowa: szacunek dla pracownika. Sponiewieraja ludzi, wykanczaja psychicznie. Nie sadzilam, ze tak nisko upadne. Tym bardziej, ze w szkole zawsze bylam najlepsza uczennica, zapowiadalam sie naprawde dobrze, a tu zonk, osoby, ktorym pomagalam na egzaminach byleby zdali zachodza dalej ode mnie...

ja nie mam wyksztalcenia. praca chociazby w kolchozie jest moim marzeniem... ale zadnej dlugo nie utrzymuje facetow tez wybieram sobie, ze... a najblizsza rodzina nigdy nie moze na mnie liczyc

uff znalazlam ten temat! pisz co jest!! mi dzisiaj ktoś wbił nóż w plecy ale nie poddaje się, bo nie można! cokolwiek by sie nie stało trzeba do przodu zawsze , opoiwadaj

jakos sie w pewnym momencie zatrzymalam, sama nie wiem dlaczego. Moze dlatego, ze wszyscy byli pewni moich sukcesow, wiec i ja chyba nabralam tej pewnosci bic ze soba nie robiac. I tak stoje. Ale mam 23 lata, mam zamiar isc na studia. Mysle, ze jeszcze nie wszystko stracone.

to tylko podłoga! ja mam calą w rysach...mam w domu kogos kto ma bzika na punkcie podlog, ale szkoda zdrowia na myslenie o tym

ale ta jest nowa. siostra jest bardzo w porzadku dla mnie a ode mnie ma w zamian tylko szkody. szwagier przyjerzdza w sobote. mialam i pomoc w sprzataniu po remoncie... to im kurwa pomoglam!:(