Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RaZR

Dlaczego nigdy pierwsze nie zagadacie?

Polecane posty

Gość RaZR

Korona by wam z głowy nie spadła. Uważam że jestem takim typem, że jeśli chodzi o szacunek, wierność itp to tylko ze świecą szukać. Nie jestem podrywczem, nie traktuje kobiet jak mięso, liczy się jakość nie ilość. Liczę się z ich uczuciami. Jestem wrażliwy, bywa że ciągnę znajomość z kobietą która mi się nie podoba bo nie chce jej zranić. Chciałybyście mieć takiego faceta? Dodatkowo jestem przystojny i z poczuciem humoru

Gość pogankaaaaaaaaaaaaaaaa
bo nie chce sie narzucac. tak, milo by bylo miec takiego mezczyzne jak ty.

Gość RaZR
Dodam jeszcze że wygląd u mnie to nie wszystko. Stać mnie na super laskę ale czasami umawiam się nawet z tymi mniej super. Zwracam uwagę na charakter.

Gość RaZR
Często widzę laski które zaczynają sapać gdy stoją obok ale nie ma bata, nie zagada. A wystarczyło by jedno słowo zdanie i ja bym już je pociągnąl

Gość co sie stalo?
jak masz na imie i skad jestes? bo znam jednego takiego :D

Gość Fachowcy and Co.
To jest jedna z tych kwestii na jakie nie ma obecnie odpowiedzi i to jest w tym wszystkim najbardziej wqrwiające

Gość RaZR
TO napisz kogo znasz o takich cechach

Gość pająk niechlapek
a może taka już ich natura, nie ma co na siłę zrównywać ich z mężczyznami, jednak są między nami różnice i tego propaganda feministek nie zmieni... (choć niestety te różnice czasem powodują, że kobiety stają się zbytnimi egoistkami(zwłaszcza im ładniejsza... bo to o nie zabiegają, im kupują, rozpieszczają... a tak przecież w prawdziwym życiu - w relacjach z innymi ludzmi nie może być.... )