Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 10mld...ani cit ani pit..czyli ok 20% a wiec 2mld zl nam uciekly ale i tak euro2012 to zasluga i sukces pisu i jaroslawa kaczynskiego... a taka a nie inna umowa to pewnie nie bylo za bardzo innego wyjścia... i musial jarek sie zgodzić... cwana ta uefa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak michau tak Napisano Czerwiec 22, 2012 http://www.voila.pl/255/jdnpq/?1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 a nie? obal to co napisałem...sam pis temu nie przeczy... uefa wykorzystała to że polsce zależało bardziej...niz uefie. i stad warunki na które pis i zyta musieli sie zgodzic albo euro2012 dostaliby włosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 tak czy wspak szkoda tych 2mld zl albo i wiecej bo euro trwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość clown and balons Napisano Czerwiec 22, 2012 hms sie teraz nie zaloguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość clown and balons Napisano Czerwiec 22, 2012 ten drugi wpis to jego :D widze po IP cwelik HMS :D kołdra mu uciekła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani czkawka log out Napisano Czerwiec 22, 2012 mihau ty ryży pedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 :D slabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 cos jeszcze frustracie?:D czy juz mama sie obudzila i wylaczyla kompa bo rano do szkoly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani czkawka log out Napisano Czerwiec 22, 2012 jestes pedałem znajde cię i wsadze rogalik w dupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co że zwolnoli?? Napisano Czerwiec 22, 2012 ale to nie oni rządzą i wine za niepłacenie podatków ponosi płemieł chyży ruj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 hahaha jak niby tusk skoro nie on umowę podpisywał;D wiesz co to jet umowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pacta sunt servdanda Napisano Czerwiec 22, 2012 ale dzięki temu polaczki mają igrzyska i dziękują dobłemu płemiełowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 pis liczyl że w trakcie euro2012 będzie u wladzy a tu taki zonk:D sami załatwili tuskowi igrzyska:D:D::D:D:D tak czy owak wzystkie umowy pospisywał rząd pis. np zwolnienie uefy z podatków całkowite niemal!!! a tuske jedynie już podpisane umowy przez jarka realizował... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kloniu Napisano Czerwiec 22, 2012 no i co z tego ? kogo to kurwa interesuje ,zapisz sie do parti która ci odpowiada i tam na forum wylewaj swoje zale ,a nie zakładasz durne tematy i udajesz politykiera ,jeszcze raz powtarzam co to kogo obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pacta sunt servdanda Napisano Czerwiec 22, 2012 masz rację powinniśmy przejąć władzę! Ty i ja, duet jak w "Tajemnicach Brokeback Mountain" co Ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 nie obchodzi cie że kasie moglo być ponad 2 mld euro a nie ma? a wiec kasa za którą możnaby pare dobrych metrów zbudować:D nie wylewam żalów. informuję ino niedoinformowanych:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie nieobchodzi mnie Napisano Czerwiec 22, 2012 bo Jarosław Pokske zbaw! Tusk jest winny! I chuj a ty nie myślisz samodzielnie tylko masz manipulacyjną papke zamiast mózgu co jest oczywiste. My walczymy o Polskę! A ty o co?? O kawałek cukru co cię treser nagradza?! Nie jesteś człowiekiem ani tym bardziej Polakiem! Twoje zdanie się nie liczy! Nikt nie słucha tresowanego psa. Tu jest Polska! Tylko Jarosław! AMEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Amen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach