Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gugulinka

ile tygodni ma moja ciąża

Polecane posty

Gość gugulinka

Ostatnią miesiączkę miałam 20 maja, tydzień temu poziom Beta HCG wynosił 107 a dzisiaj już 3198,. Intensywne starania o dziecko miały miejsce w dniach 27 maja- 3 czerwca. W którym tygodniu ciąży jestem, lekarz mi tego nie powiedział może sam nie wie.Pomóżcie znające się na tym

sory dziewczyny ale jak moze miec termin na 23 lutego skoro 20 maja miała miesiaczke czyli doliczamy 14 dni do 20 i wychodzi 3 marca jak cos nie ma mozliwosci zajsc 3 w okresie jesli jestes w ciazy to na 3 marca masz termin ja jak miałam 17 maja ostatnia to wyliczył mi na 1 marca a urodziłam 27 lutego

Gość gugulinka
kurde jaka ja zielona jestem w tym temacie,kompletnie nie wiem o co chodzi. Kiedy powinnam mieć pierwsze USG?

zalezy do jakiego lekarza chodzisz nfz czy prywatnie. na nfz masz 3 usg. ja chodze prywatnie i na pierwszej wizycie byłam pod koniec 4 i początku 5 tyg i było widać jedynie woreczek ciązowy. za 3 tyg było widać już dzidzie i serduszko. Myslę że dobry termin na pierwsze usg to 7-8 tydz czyli gdzieś za około 2 tyg możesz się wybrać. co do terminu porodu to lekarz i tak wyliczy po swojemu, albo z miesiączki albo wg usg.

stronka haczewskiego fajnie wszystko opisuje zajrzyj sobie tam :) tam ci wszystko liczy trymestry daty tygodnie dni:)