Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...f.....

mleko w piersi - okresy - POMOCYYYY

Polecane posty

Gość ...f.....

dziewczyny wczoraj patrze i mam plamy mokre na koszulce , podnosze sie i cos mnie tknelo by spradzic czy to z piersi ( czy moze przypadkiem sie czyms oblalam). Ja przyciskam piers a tu bialuskie mleko mi wyleccialo :/ Nic mi nie wiadomo na ten temat zebym byla w ciazy poniewaz miewam okresy . Jestem 2,5 roku po porodzie corki - moze to z po ostatniej ciazy jeszcze mam mleko ??? Ale byloby to zdecydowanie bardzo dziwne poniewaz skonczylam karmic piersia bardzo szybko bo jak corka miala niecale 3 miesiace ( a to dlatego ze nie mialam pokarmu wlasnie). Piersi mnie bola, zdecydydowanie ostatnio mi urosly,przytylam - zawsze jestem bardzo szczupla i drobna kobieta tym razem tyje w brzuchu - pojawiaja mi sie faldki, nie dopinam sie w spodniach. Biodra rowniez mi rosna - wszystkie moje majtki mi sie ciasnawe robia. Jem normalnie jak wczesniej 3 posilki dziennie plus dodatki ale ja zawsze trzymajac taka diete i tak nie moglam przytyc pomimo ze chcialam . A teraz poszlam w bardzo szybkim czasie 5kg:/ Juz sama nic nie rozumiem...miala ktoras z was tak jak ja ?? Do ginekologa wizyte mam dopiero za tydzien poniewaz przyjmuje zawsze raz w tygodniu ( w srody). pisze do was bo sie denerwuje ta sytuacja

Gość ...f.....
a może ja po prostu sobie coś uroiłam stąd to mleko ???

Gość Ninka 2222
Zbadaj prolaktynę.

Gość ...f.....
to może się coś dziać z hormonami ??????

Gość dfcbzbnz
zrób test, niektóre kobiety mają okres w ciąży. moja znajoma miała normalny aż do 5-go miesiąca, a druga do 4-go (sic!) i to tak obfity jak zwykle.

Gość Ninka 2222
U mnie mleko pojawiło się dwa lata po porodzie i miałam wysoką prolaktynę po obciążeniu.