Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKoleżanka00000x

Facet????!!!

Polecane posty

Gość KKoleżanka00000x

Hej! Mój facet ma 30 lat i nic w życiu nie osiągnął? Mieszka z rodzicami i bratem , nie ma pracy, tylko swój samochód, nic więcej.. kasę dostaje od rodziców lub brata:/ Co mam zrobić? Popracuje gdzieś chwilę i znowu nic.. jak żyć? Jak on utrzyma rodzinę...:/

Gość ZAKOCHANA W PIORUNACH
WIESZ JAK ŻYĆ ? NIE LICZ NA NIEGO TYLKO ZAKASAJ RĘKAWY I IDZ PRACOWAĆ, ZAMIAST ZRZĘDZIĆ JAK STARA KWOKA.

Gość logikkk
jak nie ma pracy to sie nie dziw że mieszka z rodzicami.

Gość KKoleżanka00000x
Już z nim milion razy o tym rozmawiałam .. i nic. On mówi, że da radę ma sto pomysłow ale jeszcze żadnego nie zrealizował:/ jest ode mnie starszy o 10 lat :/ i to chyba on powinien być odpowiedzialny jak myśli o ślubie..:/ jestesmy juz dlugo razem myslalam ze cos sie zmieni, ale jest coraz gorzej:/

Gość KKoleżanka00000x
ale jak mozna miec 30 lat i nigdy w zyciu nie miec stalej pracy? tylko czasem u szwagra w firmie cos porobi i tyle.. albo bratu pomoze;/

No musisz sama podjąć jakąś decyzję co zrobisz,ja na Twoim miejscu bym go chyba zostawił,z takim podejściem jakie on ma to nie poradzi sobie w życiu;/

Gość KKoleżanka00000x
Jak ja mam myśleć o życiu z nim? Jak on utrzyma rodzinę? Już nie chodzi mi o mieszkanie, bo możemy u rodziców mieszkać..ale przecież oni nie będą dawać nam na życie..:/

Gość KKoleżanka00000x
Jesteśmy ze sobą 5 lat, więc to nie jest takie proste:/ bardzo go kocham, ale boję się, że nie damy rady:/ nawet jeżeli to ja będę chodziła do pracy..

Gość KKoleżanka00000x
ja chyba zacznę się sprzedawać pod latarnią. Pod latarnią najciemniej a ja będę milionerką!

Gość KKoleżanka00000x
jeszcze ktoś się pode mnie podszywa!

Gość KKoleżanka00000x
na dodatek gadam sama ze sobą

Gość KKoleżanka00000x
Zdecydowała... nie chcę gołodupca. Jestem atrakcyjna, na pewno znajdę bogatszego

Gość Miliana23
jedyne co można radzić to zmień faceta bo on się nie zmieni będzie taki zawsze wątpie żeby mu na czymś zależało jak nie wziął się do tej pory sam za siebie

Gość KKoleżanka00000x
mam schozofrenie, muszę zacząć dawać pupki... ja z takim facetem rodziny nie utrzymam!! Będę musiała się poświęcić....

Gość Miliana23
znam faceta lat 29 dzień w dzień w pracy wolne aby weekendy co miesiac moze nie kokosy ale 3 koła do domu przyniesie ma samochód motor mieszkanie życie a nie wegetowanie pozatym sądzę że jesteś madrą osobą bo mimo 20 lat myślisz o takich sprawach i to bardzo dobrze nikt za ciebie twojego zycia nie zaplanuje a bardzo prosto jest popełnić błąd na całe zycie więc ja bym się nie zastanawiała i pogoniła gościa mówiąc mu co jest przyczyną twojego odejścia moze to go otrzeżwi.

Gość KKoleżanka00000x
tak jestem atrakcyjna, znajdę sponsora będzie mi płacił 100 za noc. A czasem za jeansy zrobie mu lodzika. Nie będę z gołodupcem.....