Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miranda525

Jaki krem na przyspieszenie opalania?

Polecane posty

Gość Miranda525

Znacie jakieś sposoby na szybsze opalanie się? Podobno olej roślinny pomaga? Jeśli coś wiecie to podajcie jakieś fajne sposoby. I najskuteczniejsze pszyspieszacze opalania?

Gość Miranda525
Ale oliwka chroni przed słońcem i nie przyspiesza opalania :(

Ja stosowałam oliwkę i nie narzekam;) Opaliłam sie ;) No jak chcesz to spróbuj z tym olejem ale to nie możesz zbyt długo byc na słońcu bo się spalisz.

Gość gość
ziaja- przyspieszacz opalani- mslo kkaowe w sprayu naprawde dobre i tanie

Gość gość
ale wyszlo mialo byc ziaja- przyspieszacz opalania maslo kakaowe w sprayu

Gość gość
Rak skory glupie p***y czeka

Gość raczekmaczek
DAX bardzo dobry , nie klei się, nie śmierdzi , ładnie się wchłania , nawilża i fajny kolor po jednym seansie już widać

Gość onaonaonaona202020
ziaja maslo kakaowe w sprayu... :) dziala :D w zeszlym roku opalalam sie na olej zwykly do smazenia i nic to nie dalo.. :/

Gość ejeska2
Najlepiej jest sięgnąc po naprawde dobry krem do opalania - poniewaz to jest podstawa naszej pielęgnacji. Dlatego polecam ten środek do opalania http://sklep.aspen.net.pl/index.php

Gość opiekkanakaczka
Własnie takie kremy sa najlepsze i daja nam najlepszą ochronę przeciwsłoneczną. Warto na taka postawić i w taki sposób zdabać o nią.

Gość delllicja2
Moja kosmetyczka też mi o nim mówiła. A powiem Wam ze to nie prawda ze jesli użyjecie duzego filtra ze skóra sie nie opali. Opali sie i do tego jeszcze bedzie własciwie chroniona.

Gość gość

Samo słońce może zniszczyć skórę jeżeli nie korzystamy z niego umiarkowany, ale to samo słońce do tego służy żeby było nam ciepło, jestem przeciwniczką opalania się w solariach, używanie kremów owszem chroni skórę ale tak, że serio nawet się nie poczuje słońca. Lepiej odżywiać się zdrowo warzywami a nie nakładać na siebie chemię, bo niby to kremy "z apteki" ale zawsze jest jakiś mały procencik chemii a po co to? jak słońce samo w sobie jest zdrowe ale z umiarem.