Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-zazdrośnica000

CZY TO ZAZDROŚĆ ?

Polecane posty

Gość Anty-zazdrośnica000

Witam wszystkich. Chciałabym się z wami podzielić dziwną sytuacją. Otóż mam 19 lat i nie jestem może jakaś piękna czy tam zgrabna, ale zawsze miałaś jakieś tam "powodzenie" u facetów. Czy impreza, czy nawet jakieś głupie spotkanie zawsze ktoś się koło mnie zakręcił. Mam koleżanki, tzn miałam, bo już się po rozchodziliśmy, one zawsze miały do mnie jakieś ale. Za każdym razem. Miałam 2 takie, jedna w związku 1,5 roku, druga na siłę szukająca faceta. Gdy zobaczyły, że jakiś gość siada koło mnie momentalnie zaczęły mnie obgadywać. Robiły przy tym miny, a potem się nie odzywały. A ja przecież nic nie zrobiłam. Raz podszedł do mnie chłopak i poprosił o nr a one już przestały ze mną gadać. Takie było moje życie- nie miałam faceta, wolałam być singielką i flirtować z facetami. Gdy sobie kogoś poszukałam, co wywołało ogromne zdziwienie, usłyszałam że koleżanki znowu mają kolejne wąty, bo ja znowu kogoś mam a one nie i co ja mam czego one nie mają, powiedzcie mi...czy to jest zazdrość?

Gość Apasz24
Skoro nie jesteś ładna ani zgrabna to jest to najzwyklejsze niedowierzanie. Dziwią się ... i tak okazują swe zdumienie ...Temat uważam za zamknięty.

Gość Anty-zazdrośnica000
Nawet jakieś 2 tygodnie temu, była ta koleżanka ze swoim chłopakiem. Była imprezka. Od razu dosiadł się do mnie znajomy, podrywał mnie, zresztą od dawna próbuje coś tam wskórać, no i jak to zobaczyła to na koniec gdy już miała jechać pożegnała się z wszystkimi oprócz ze mną. Nawet się na mnie nie popatrzyła....

No ewidentnie widać że maja jakiś problem do Ciebie i Ty sie jeszcze z nimi przyjaźnisz?

Gość Anty-zazdrośnica000
Nie. Od tamtej pory się nie odzywałam do żadnej. Mam też inne koleżanki, nigdy nie miały chłopaków, ale nie mają mi za złe że ten czy tamten się koło mnie kręci. Śmiejemy się z tego. Od jednej usłyszałam z tych koleżanek, że one mi zazdroszczą powodzenia i to widać. Wystawiłam oczy, bo przecież obie są ode mnie szczuplejsze jedna nawet wyższa długie nogi, ja nie chodzę w miniówkach bo się swoich nóg wstydzę, w leginsach, ubieram się raczej normalnie, więc nie wiem o co chodzi.

Gość Anty-zazdrośnica000
Czyli dać sobie z nimi spokój i się nie odzywać?

Gość Anty-zazdrośnica000
:) dziękuję

Gość Michaś,,,
Hej jeżeli to są koleżanki to nie masz się czym zamartwiać ja bym się nawet troszeczkę cieszył gdyby mi ktoś coś zazdrościł:) Wiesz jeśli to by była przyjaciółka twoja to może i był by troszeczkę problem że tak by się zachowywała ale przyjaciela dobrego myślę ze na to by nie było stać:)

Gość Anty-zazdrośnica000
Ta co ma chłopaka to często ze mną rozmawiała czy coś no i nie raz się jej zwierzałam, ale za każdym razem gdy już było coś takiego albo gdy jakiś facet zwyczajnie usiadł koło mnie lub głupi przykład: impreza mało krzeseł, poznałam gościa gadaliśmy i on nie miał gdzie usiąść to usiadł na jednym krześle ze mną, tyle że na połówce tego krzesła ja na drugiej. Miałam drinka, to wsadził swoją rurkę i spróbował ode mnie łyka. Potem taka koleżanka mi mówi, że tamte już zaczęły między sobą gadać i mówić: już się zaczyna. Na koniec skwitowała ta co ma chłopaka: to Twoje życie...pfff. Może i mnie to odrobinkę cieszy, w końcu jestem kobietą i fajnie jest mieć powodzenie, ale takie akcje? tym bardziej że ona ma chłopaka, to się cieszyć powinna, że ktoś ją kocha, że na komuś na niej zależy, a nie robić mi wymówki, że kolejny facet się przypałętał.