Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerqerqe

Przeszłam do drugiego etapu rekrutacji w PLAYU!!

Polecane posty

Gość qwerqerqe

Pierwszym etapem była rozmowa z regionalnym dyrektorem handlowym a teraz przyszła pora na sprawdzenie się w salonie. Kazali mi się nauczyć dwóch opcji z ich oferty i chyba będę musiała rozmawiac z klientem i próbować coś sprzedać?? czy ktoś wie jak będzie wyglądał ten etap??? Ma mnie sprawdzac kierownik salonu w którym jest wakat.

no raczej nie z klientem tylko "klientem" będziesz miala zapewne bardoz wymagającego, ciekawskiego, upierdliwwego klienta:D takiego który się nie zdarza normalnie najazniejze to sie nie stresować...swoboda rozmowy, usmiech, wiarygodnośc...i cie wezmą.

Gość qwerqerqe
Czyli według Ciebie podstawią mi po prostu kogoś?? No to muszę się chyba porządnie przygotować z tej oferty żeby nie poledz :-) ciekawe ile osób będą w ten sposób sprawdzać. mnie zaprosili od razu do drugiego etapu więc chyba się spodobałam. A sama specyfika pracy? podobnie jak w orange czy plusie?? ten mój salon nazywa się germanos, nie rozumiem za bardzo o co z tym germanosem chodzi...

Gość na sluchawkę czy normalnie
w salonie? Bo jak na sluchawke to baaaaaaaardzo odradzam...

Gość qwerqerqe
Normalnie w salonie na wakat młodszego konsultanta ds. sprzedazy.

Gość na sluchawkę czy normalnie
to nie mam zdania, ja na słuchawce wytrzymałam 4 dni:P

Gość qwerqerqe
A co niby było nie tak w pracy na słuchawce> ciężko było Ci coś sprzedać?? i powiedz jak z naujką oferty? czy według Ciebie jest do ogarnięcia czy zagmatwana i trzeba nad nia posiedzieć??

Gość qwerqerqe
Zielona Wyspa ;-) a gdzie idziesz na rozmowę? w jakim mieście? Może Wrocław???

Gość qwerqerqe
Już myślałam ,że jestes moja rywalką na wakat we wrocławiu :-) Z zcego kazali Ci się przygotować?? również z planu bez telefonu i internet online ??? Jesli możesz to napisz jak Ty sobie wyobrażasz tą rozmowę?

Narazie sobie nic nie wyobrazam, chcociaz miałam juz doswiadczenie na słuchawkach ale w sieci plus. Natomiast moim zadaniem by sie zakwalifikowac na drugi etat bylo porównanie sieci plus i play oraz napisanie co wyróznia siec play od innych

Gość qwerqerqe
Ja na pierwszej rozmowie miałam dłuuugą scenkę sprzedazową. Rozmawiałam z babką 40 minut i chyba dobrez mi poszło... Boję się tego co mnie czeka za tydzień na spotkaniu w salonie...jeżeli coś pomylę z oferty to zapewne mnie nie wezmą mimo że jestem bardzo kontaktowa i miła dla klientów. Tez ma doświadczenie z innej sieci ze słuchawki oraz innej sprzedażowej firmy,.

No ja tez podejrzewam ze będę miała dziś jakaś scenkę sprzedażowa bo niby jak inaczej mogą mnie ocenić? Tylko ze najpierw mam spotkanie w restauracji a potem dopiero idziemy o punktu. wiec w sumie nie wiem jak to bedzie wygladalo.

pracowałam w salonie -mogę pomóc:) Germanos to play właśnie i nie żaden prywaciarz

Gość qwerqerqe
a nie wiesz jak wyglądają zarobki? powiedziano mi że minimum 1500 zł wynosi podstawa konsultanta a po kilku miesiącach można już awansować. Oczywiście najpierw dają mi umowe na okres próbny...nie powiedzieli ile będę w okresie próbnym zarabiać.

Gość qwerqerqe
Edzia :) Witaj i opowiadaj jak w tym playu jest z planami, czy da się je wyrabiać pracując w galerii handlowej i jak jest z naciskiem na sprzedaż. Czy pdoobnie jak w orange (duuuży nacisk) czy jednak luxno do tego podchodzą :) No i w jakich ciuchach się tam chodzi???

jesli plany wyrobicie, a jest to możliwe, to kasę ładną się zarabia:)

Gość qwerqerqe
Nooo a jak ejst właśnie z tymi planami? ile miesięcznie aktywacji itp?

ciuchy są firmowe "ichne", albo koszule , albo polo:) nacisk jest duzy jak wszędzie, ale da się wszystko:)

to zależy od salonu -każdy ma indywidualny plan... ale jest masa konkursów dla sprzedawców w których można naprawdę wygrywać i kasę i tel. i laptopy:P

Gość qwerqerqe
A jak z obsługa programów i nauką oferty? Nie ukrywam że boję się tego, że nie załapię albo długo się będę uczyć i nie zdąrzę się sprawdzić...

na rozmowie najważniejsze będzie dobra znajomość oferty(polecam poczytać regulaminy na stronie play) i sama rozmowa 1. przywitanie 2.badanie potrzeb itd...

Gość qwerqerqe
yhyyy...to się przygotuję :-) a co do nauki oferty to czy to co jest na stronie playa wystarcza abym dobrze wypadła czy powinnam poprosic o jakieś materiały doddatkowe??