Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerqerqe

Przeszłam do drugiego etapu rekrutacji w PLAYU!!

Polecane posty

Gość qwerqerqe
Spoko :-) dziękuję Ci bardzo mi pomogłaś :-)

Gość qwerqerqe
No i dzień próbny odbył się... Trwał trzy godziny. Kierownik salonu (nie wiadomo czy w tym bede pracować, jeśli mnie przyjmą) opowiedział mi na czym polega praca w salonie, kto się czym zajmuje, jak ustalane są grafiki, kto odpowiada za jaką kwestią, mówił o standardach obsługi klienta, meiliśmy dwie scenki sprzedazowe, pytał mnie o moje doświadczenie itp. Ogólnie było bardzo miło :-) był to mlody chłopak, w ogóle nie wyglądał na kierownika, był luzakiem, mówił mi na TY i po tym dniu spędzonym ze mną ma mi wystawić opinię i od tego zalezy czy mnie przymją. Niestety xle poszła mi scenka sprzedażowa...badanie potrtzeb w drugim etapie u mnie było do kitu :/

Gość 2rf3rewrwerewr
up

Gość taka sobie ja 26 :)
jakie pytania można zadać pontencjalnemu klientowi,żeby zbadać jego potrzeby?? Kilka pytań spisałam sobie już na karteczce celem przygotowania do 2 etapu rekrutacji, ale widomo... co kilka głów to nie jedna :) Bardzo proszę o pomoc :) To w sumie mój pierwszy raz jeśli chodzi o kandydowanie na takie stanowisko :)

na jakie regulaminy warto zwrócić szczególną uwage? w sumie jak do mnie dzwonili z zaproszeniem na 2 etap to nic nie wspomnieli o tym z czego mam się przgotować, a ja też nie zapytałam w myśl zasady nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu ;) no i masz babo placek, teraz siiedź i myśl co i jak :P

Gość orzeszki w czekoladzie
Ja tam pracowałam. Rok. Najniższa krajowa i całodzienne granie w gry internetowe. Lipa. Zero jakiegokolwiek rozwoju osobistego.

orzeszki w czekoladzie a jak przebiegł u CIEBIE DRUGI ETAP REKRUTACJI?? miałas cos zadane do przygotowanie? tzreba było się wykazać znajomością oferty??

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? pomoże ktoś?

Gość gość
A jak wyglądał pierwszy etap rekrutacji???? Dostałam wiadomość, że ma on trwać 2 godz. Może mi ktoś pomóc??????

Gość gość
Ostatnio byłam na 1 etapie rekrutacji do play ogólnie dziwna rekrutacja 2 tygodnie czekania na odpowiedź trzeba było samemu dzwonić i dopytywac oczywiście Pani z hr mówiła ze zapyta ale oczywiście brak dalszej odpowiedzi 0 profesjonalizmu w końcu na meila raczyli odpisać niestety złą odpowiedzi. Żenada totalna ze strony hr i kierownika punktu żeby nie zatrudnić bylego pracownika play tylko brać byle kogo :(