Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ło matko bosko

ile zarabia kasjerka w banku?

Polecane posty

Gość ło matko bosko

zakładając, że ma wykształcenie wyższe oraz kurs kasjera walutowego, za to nie ma doświadczenia na stanowisku kasjerki (inne doświadczenie zawodowe posiada)?

Gość sztenke
ile ukradnie

Gość Szukam pracy :::::::::::::
jak jest MIŁA dla szefa to ponad 2500

Gość ło matko bosko
a jak ma zaspokojonego seksualnie szefa dla którego nie musi być MIŁA? ;) Generalnie - pytam, bo myślałam o kursie kasjera, a nie wiem czy będzie z tego pieniądz, czy kolejny papier do szuflady

Gość Szukam pracy :::::::::::::
faceci nigdy nie są zaspokojeni, zawsze chcą jeszcze

Gość ło matko bosko
w sumie trafne spostrzeżenie, ale pytanie tyczy poborów kasjerki, a nie seksualności mężczyzn pracujących w sektorze bankowym. Ktoś jeszcze się orientuje ile zarabia kasjerka?

ok 1500 netto :/ bardzo odpowiedzialna praca a zarobki beznadziejne jak wszędzie zresztą a na takie stanowisko to i bez kursu walutowego przyjmują ale często pytają czy jest

Gość trawwwa
jak jest miła dla szefa to nawet 3000 złotych dostanie

Gość ło matko bosko
studiując ogłoszenia zauważyłam, ze albo chcą z doświadczeniem na stanowisku kasjerki albo z kursem. Opłaca się zrobić taki kurs wogóle?

to nie ma dużego znaczenia, jak zaczynasz pracę w placówce banku i tak startujesz od najniższej stawki, kurs tego nie zmienia - zmienia tyle, że może jest łatwiej na początku oswoić się z pieniędzmi Klienta, szybciej wyłapiesz jakieś nieścisłości, ale tak czy inaczej większość Banków wysyła na szkolenie, na którym i tak wszystkiego uczą ...

Gość lidka449
ja myslę, że tak:) sama myśle o takim. Co prawda nie ma studiów, ale mam wieloletnie doświadczenie jako kasjerka i też chciałabym pracować w banku na takim stanowisku:)

wiem co piszę, pracuję od 5 lat w jednym z banków, przeszłam przez różne stanowiska i jak zatrudniają nowe osoby to rzadko kiedy kto ma kurs .. a Bank wysyła na 2 tyg szkolenie i tam wszystkiego uczą.. ale przyznam szczerze, że z perspektywy czasu jak teraz ktoś przychodzi z takim zrobionym kursem łatwiej mu przyswoić więcej rzeczy a zatem jak chcecie to róbcie ale w między czasie szukajcie już pracy

Gość ło matko bosko
Lidka, Wgłowiesie - sytuacja jest taka: mam 12 lat doświadczenia zawodowego na różnych stanowiskach - praca w BOK-u, recepcjonistki, asystentki, z przyjmowaniem gotówki w dużych ilościach obyłam się pracując kilka lat w kancelarii notarialnej. Teraz jestem bez pracy, a nie chce znów zostać sfrustrowaną "Panipodakawę". Stąd pomysł na przebranżowienie, a stąd pomysł na ten kurs, który - jak sądziłam - zwiększy moje szanse w zdobyciu takiej pracy. Czy sądzicie, że bez niego też mogłabym aplikować na to stanowisko i dostać pracę?

Ja sądzę, że bez żadnych kursów jesteś w stanie aplikować na to stanowisko a dzięku urokowi osobistemu, pracowitości i pozytywnej aurze jesteś w stanie osiągnąć założony cel, który sprawi, że znowu odźyjesz i nabierzesz pewności w stosunku do własnej, skromnej, osoby!

Gość Anna12344321
wglowiesieniemiesci, a jakie masz wykształcenie??

Gość ło matko bosko
:D :D :D denkju ;)

Gość ło matko bosko
ależ oczywiście, to miłe jak ktoś tak głaszcze :D

Twoje doświadczenie zawodowe, które posiadasz, przyćmi każde braki, których nie posiadasz, a gdybyś je nawet posiadała, to ten, który chciałby Cię posiąść (chyba zmierzam w złym kierunku ;) ) i tak nie byłby w stanie ich dostrzeć, bo Twoja doskonałość i perfekcja są w stanie przyćmić każdą niedogodność!

Gość ło matko bosko
XD piękne jeszcze się w pychę wbiję od tego słodzenia XD

Jak pójdziesz aplikować na stanowisko ... to wydrukuj te teksty i przedstaw osobie, która będzie podejmowała decyzję nt. Twojego zatrudnienia, pracę masz ... na bank ;)

Gość ło matko bosko
owkors! zgłoszę się też po referencje, dobrze? ;)