Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama problem ze szkola

problem ze szkola

Polecane posty

uczesczam do zaoczne liceum dla doroslych,bylam na pierwszych zajeciach ale pozniej musialam wyjechac za granice,w sumie opuscilam jakies 12 zajec,czy jest szansa na nadrobienie zaleglosci i co ja mam w takiej syztacji zrobic vo kompletnie sie nie orientuje,z gory dziekuje za pomoc,pozdrawiam

bądź miła dla dyrektora szkoły

pytam serio co w takiej sytacji poczac

nikt nie byl w takiej sytacji? moze ktos cos wie jak taka sprawe rrozwiazac

Gość juz po ptokach
teraz juz tego nie nadrobisz trzeba miec 50 % obecnosci i pozaliczane wszystkie prace

nie koniecznie po ptokach bo to szkoła zaoczna pewnie musisz tylko zaliczyć przedmioty, zadzwoń do sekretariatu i dowiedz się wszystkiego, jeśli płaciłaś regularnie nie skreślili Cię jeszcze z listy uczniów i regulamin nie mówi nic o frekwencji to tylko naucz się materiału i zalicz przedmioty, jeśli nie można opuszczać zbyt wiele zajęć porozmawiaj z dyrektorem szkoły o zaistniałej sytuacji a napewno pozwoli zaliczyć semestr

ale teraz chce chodzic regularnie wiec nie bedzie problemu,musze tam zadzwonic i moze mi powiedza co i jak a z tego co wiem to zalezy im na ilosci uczniow bo dostaja za kazdego kase wiec to dla niech lepiej