Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizytka000

CZY GDY NAPISZĘ BĘDĘ NACHALNA?

Polecane posty

Gość wizytka000

Mam pytanie. Wciąż korci mnie żeby napisać do takiego kolegi, który mi się podoba. W tamtym tygodniu gadaliśmy cały czas, a teraz przestał pisać mimo że jest dostępny na gg. Nie chcę być nachalna...

Gość wizytka000
Czy mu się narzucę, gdy napiszę?

Napisz tylko pozdrowienia,albo przyjemnego dnia i zobacz czy odpisze i jak odpisze jak tylko np. " i na wzajem" to wiecej niepisz bo znacz ze on niema ochoty na komunikacje z toba.

Gość wizytka000
Właśnie zaczynam do niego pisać co tam u Ciebie...wiem że jest teraz w pracy ale ma gg włączone no i tak patrzę na tą wiadomość i ją kasuję i wyłączam. Nie chcę wyjść na taką, która jest nachalna. Zresztą ostatnio do niego zagadałam no i się rozmowa nie kleiła.

Gość wizytka000
Z jednej strony mnie korci i mam ochotę bo fajnie się pisze, a z drugiej sobie myślę- daj spokój ze chce to napisze...no i mam nie pisać?

Gość Totalna bzdura
Po co skoro rozmowa się nie klei ?

Zasada jest prosta - jesli mu sie podobasz ucieszy się, że napisałaś i nie odbierze tego jako narzucanie się, nawet jeśli go tymi esemesami zasypiesz.

Gość wizytka000
No wtedy się nie kleiła wg mnie, pisaliśmy dość krótko potem ja i tak szybko zeszłam i od tamtej pory nic, a w tamtym tygodniu to po pół dnia potrafiliśmy przegadać.

Gość wizytka000
To nie będę pisać...trudno najwyżej będę wiedziała, że sobie znalazł inną :P haha