Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klka pytan seksualnych do face

kilka pytan seksualnych do facetow

Polecane posty

chce sie doskonalic w tej dziedzinie i potrzebuje wiedziec co Was najbardziej kreci, jak kobieta powinna sie poruszac,w jakich pozach ja lubicie ogladac czy piersi b odstraszaja was czy sa w stanie was podniecic?i czy lubicie odglosy partnerki?jak powinna skomlec zeby nie przesadzic? lubicie jak bawi sie wlosami ujezdzajacwas?czekam na wskazowk!

up

Gość nigdy nie pozwól
wpierw pytanie do Ciebie - ile masz lat i czy masz faceta?

22 lata, mam faceta ale to dla siebie ta wiedza chce byc maszyna

mam 55 lat, jestem panna

22 lata podszyw

ale prosze odpowiadac na wszystkie pytania;) jak jest na gorze to jak poinna sie poruszac i czego np nie lubicie.

Gość kermit żabojad
hce sie doskonalic w tej dziedzinie i potrzebuje wiedziec co Was najbardziej kreci, jak kobieta powinna sie poruszac,w jakich pozach ja lubicie ogladac czy piersi b odstraszaja was czy sa w stanie was podniecic?i czy lubicie odglosy partnerki?jak powinna skomlec zeby nie przesadzic? lubicie jak bawi sie wlosami ujezdzajacwas?czekam na wskazowk! kobieta powinna ochoczo wypinać się w stronę mężczyzny, pobudzając go do zdecydowanego działania. ale to róbcie w ubraniu, pozwólcie facetowi by sam was rozebrał, łącznie z majtkami piersi nie odstraszają, raczej przyciągają. chyba że są obwisłe. odgłosy muszą być naturalne, a nie naciągane

wyrobilams sobie maly kaloryferek i mam sexy brzuch z wcieciem mam zamiar zrobic sobie kolczyka czy talia to jest to co kreci njbardziej w lozku?zauwazylam ze faceci jak nigdy patrza mi na brzuch i zagaduja

Kermit dziekuje czyli prosta sexowna bielizna na poczatek ?a wypinanie to np w jaki sposob? jak wypinac sie do faceta z ktorym umawiam sie np na sex?co pokazac takiemu zeby zle tego nie odebral?a jakie obciaganie lubicie?ja uwielbiam robic loda mojemu ale odlatje najbardziej gdy zaczynam mu ssac sama koncowke

czemu facetom sex tak smakujez rana?dzisiaj dotknelam anakonde haa mojego i mial takiego twardego jak skala