Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivkowamama

Jaką matę polecacie ?

Polecane posty

Gość Olivkowamama

jaką polecacie matę ? żeby była fajna,kolorowa i żeby maluch mógł dosięgnąć zabaweczek wiszących nad nim i oczywiście żeby nie była za droga

Gość Niuniulkai
miałam mate dziecko nie chciało na niej leżec nie interesowała sie nią nawet wolała koc i tam porozwalane róne zabawki ;)

Gość niugg
Też miałam i coś tam się pobawiło dziecko ale potem zaczęły mu pałąki przeszkadzać gdy próbowało się turlać. Teraz leży na nakryciu z łóżka i tam sie bawi i turla do woli.

Gość Olivkowamama
mój mały ma dopiero 2 miesiące i szukam jakiejś takiej maty ale nie wiem na co się zdecydować,wiem że musi być z nisko wiszącymi zabawkami,bo mały już zaczyna łapać widoczne przed sobą zabawki

Gość Olivkowamama
spróbować można a nie będzie chciał to trudno :)

a mój syn uwielbiał leżenie na macie i patrzenie na te zwisające zabawcxki, naprwdę długo nam posłużyła, zresztą u nas w sumie wszystko sie okazalo trafne, bujaczek leżaczek, mata i inne. http://allegro.pl/fisher-price-mata-edukacyjna-rainforest-gratis-i2393637417.html a z tanszych to np taka i tez super bedziehttp://allegro.pl/kolorowa-edukacyjna-mata-na-chrzest-katowice-3059-i2394482190.html

Gość Olivkowamama
dzięki :) ta pierwsza mnie przeraziła :) tzn.nie mata tylko jej cena ,druga lepsza cena - ma ktoś może wypróbowaną taką matę ?

Gość hddshlds
Ja mam fishera czyli tą pierwszą i jest fantastyczna!ale ta tańsza też całkiem fajna.

Gość Olivkowamama
Aha,to super.Dzięki wam wielkie :)