Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosyc mezusia

Mam dosc meza, mysle o rozwodzie po tym co uslyszalam!

Polecane posty

Gość dosyc mezusia

Po 30 latach malzenstwa cos takiego uslyszec. Syn ma 28 lat. Skonczyl zawodowke fryzjerska, jego zona ukonaczyla zawodowke cukiernicza i maja troje dzieci, dostalismy wnuka i dwie wnuczki a maz wyskoczyl kilka dni z tekstem ze ma watpliwosci czy moj syn jest jego synem. Wypomnial to ze do nauki nigdy on nie mial glowy, ze nic nie osiagnal i jeszcze maz wypomnial ze syn kilka razy pozyczal od niego wiele razy pieniadze. Corka 25 lat to ulubienica tatusia tylko dlatego ze studiuje prawo i bedzie prawnikiem jak tatus. Jest na 3 roku. Dziewczyna w wieku 20 lat urodzila dziecko i moj maz z kazdym dniem zaczal widziec ze ten wnuczek jest akurat podobny do niego. Natomiast moj syn wdal sie w moja rodzine a coreczki mojego syna sa podobne do mnie. Boli mnie to ze moj maz nie traktuje porowni moich dzieci bo stwierdzil ze syn pewnie nie jest jego dzieckiem nie wytrzymalam i uderzylam go w twarz za taki tekst. Ja nawet zauwazylam to ze rodzice meza tez mieli slabosc bardziej do mojej corki niz do mojego syna. Moj syn natomiast wolal spedzac czas z moimi rodzicami.

Gość juras ogoras
to rozwiedz sie w czym problem

Gość dosyc mezusia
Tak wlasnie zamierzam zrobic po tym co mi powiedzial. Oni nie widzi tego ze syn stara sie byc zaradny i odpowiedzialny, widzi tylko corke ktora bedzie razem z nim wspolnie prowadzila kancelarie.

Gość ale nie my takie głooopie
boobżżżż jaką kretynka trzeba byc żeby wywalic wszystkie szczegóły z życia na śmietnisko forumowe, szkod aże ty jesteś taką pustą kobietą !!!

Gość juras ogoras
to kiedy skladasz pozew rozwodowy?

Gość proekozielona
witam przykro mi.... a maz nie pragnal by syn podzedł do ogolniaka tylko pozwolil na zawodówke? dziwne to... bo dzieci takich rodziców przewanie maja chociaz mature. Dlaczego maz nie naciskal na szkole srednia? Chyba, ze syn ma wielki talent do bycia stylista.

Gość dosyc mezusia
Maz bardzo naciskal, nawet gdy syn powiedzial mu ze pojdzie do zawodowki to uderzyl go w twarz. Relacje miedzy nimi wtedy jeszcze sie pogorszyly i bez tego byla napiete. Corka zawsze byla pilna uczennica. Najpierw skonczyla technikum ekonomiczne a potem postanowila isc na prawo, wlasciwie to tak jak maz, ja mam wrazenie ze ona nawet charakter ma po swoim ojcu.

Gość proekozielona
nie wiemczy rozwod jest dobrym rozwiazaniem, rozwiedziesz sie i co? beda 2 barykady? Ty i syn On i córka? Moze warto pogadac, pojsc do jakiegos terapeuty...... Współczuje Ci. A najbardziej szkoda syna. twoj maz na lozu smierci jeszcze pozaluje.

Gość martbbb
jesli chcial isc na fryzjera to po co mu ogolniak, po ogolniaku wiele osob nie ma pojecia co z soba zrobic i sa bezrobotne albo przedluzaja liceum studiami. a tak syn ma fach w reku. Na twoim miejscu wywalilabym go zeby juz nie spal z Toba,neich spi na podlodze. jak tak mozna komus powiedziec bezpodstawnie??chamstwo.A wyroznianie dzieci jest okrotne, powinne byc traktowane tak samo

Gość to provo pojawia
się kwartalnie