Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malina258

były facet...

Polecane posty

i znów to samo... byłam ze swoim facetem prawie 5 lat, rozstaliśmy się, zerwaliśmy na jakiś czas kontakt, wyprowadziłam się do większego miasta... teraz zdarza nam się sporadycznie spotkać...piwko, kawka, wspólny obiad..., zawsze to on inicjuje spotkanie, jak tylko wie, że jestem w rodzinnym mieście, przyjechał nawet za mną na majówkę... do tego doszedł oczywiście seks, bo w łóżku zawsze było nam ze sobą cuuudownie. Żadne z nas teoretycznie nie chce już związku...mieliśmy swoje wzloty i upadki...ostatecznie to on ze mną zerwał, zranił mnie, obiecałam sobie, że więcej do niego wrócę... a w praktyce wygląda to tak, że ciągnie nas do siebie, zawsze świetnie się dogadywaliśmy...ostatnio powiedział mi, że wciąż mnie kocha, ciągle o nim myślę... k**wa co robić:/

Gość Wracaj do niego
póki możesz...

rozstalismy sie dlatego, ze nagle mu sie odwidzialo i choc mielismy wspolnie zamieszkac...nagle chcial sobie chloopak poszalec...zerwal, zeby mnie nie zranic, nie zdradzic itp. bo niby nie zasluzylam...takie tam pierd**enie... boje sie, ze znow mogloby nam nie wypalic

Gość roses111
Widocznie nie jest Ciebie wart. Głowa do góry. W końcu pojawi się na Twojej drodze ktoś, kto szczerze Cię pokocha.