Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilunnka

Ciagle bym spala.Nic mi sie nie chce.Kto tez tak ma.

Polecane posty

Gość wilunnka

I trwa to juz od trzech tyg.Maz rano przed 6 poszedl do pracy, nie dlugo po tym zaprowadzilam dziecko do przedszkola.Wrocilam do domu zjadlam sniadanie, posiedzialam na kafe i sie polozylam.Mialam wstac o 10 bo na 12 mialam isc do lekarza.Oczywiscie ze nie poszlam bo przespalam.Wstalam godzine temu.Masakra jakas. Udaje ze jest ok. Na szybko robie obiad.

Gość rtyrt
ile masz lat?

Gość wilunnka
27.

Gość kafejka*
Dokładnie jak bym czytała o sobie. Jestem na L4. Rano mąż poszedł do pracy, odprowadziłam dziecko do przedszkola, posiedziałam na Kafe i poszlam spać. Wstałam o 14 i zaraz zbieram się po dziecko do przedszkola i za obiad.

Gość wilunnka
a cos ci dolega?

Gość ___________
to moze byc cokolwiek. tak sie moze zaczynac depresja, zespol chronicznego zmeczenia... innych dolegliwosci nie masz? lepiej pojsc na badania

Gość wilunnka
ostatnio boli mnie pecheerz ale to nie ma nicv wspolnego. Nic mi sie niechce.Obiecalam sobie ze porobie w domu ale caly tydzien przespalam.Jestem na siebie zla ze zawalilam.

nic na sile ale jesli sie sytuacja nie poprawi to lepiej odwiedzic lekarza. masz jakies zmiany nastroju?

Gość wilunnka
mam zmainy nastreoju. Po dzien ze jest supeer- wczesnie wstane, pojde na zakupy a na drugi dzien nic mi sie niechce. Bylam ostatnio ale widze ze mi nie pomogl.

hm, przydalyby sie badania krwi i moczu, tak to ciezko zgadywac

Gość 234567Ninja
Tak jest gdy czlowiek nie pracuje i ma za duzo wolnego czasu-widze po sobie. Gdy pracuje jestem zorganizowana, mimo 4-5 godzin wolnego czasu potrafie go tak rozlozyc aby miec czas na obowiazki domowe i rozrywke. Od 3 miesiecy jestem ba bezrobociu i spedzam cale dnie przed ekranem, nawet obiadu nie chce mi sie gotowac ani scielic lozka. Wegetuje i tak mija dzien po dniu, a gdy zaczne znowu pracowac bede plula sobie w brode ze zmarnowalam tyle czasu, ktory moglam wykorzystac.

Gość do Czarny_Rudzielec92
taniec, piwo, chłopcy, wóda to dla Ciebie, jesteś ruda :D

Gość wilunnka
zaczelo sie jak siedze w domu.Juz miesiac.

Gość wilunnka
up