Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIE ZE MNĄ TE NUMERY

PRZED CHWILA ZNALAZŁAM U MĘŻA W KIESZENI MARYNARKI PARAGON RESTAURACJA POZA MIA

Polecane posty

2 obiady. 2 desery1 lampka wina,myslicie że ma romans???ale tylko 1 lampka wina? będe węszyć,nawet niewiecie jak mi sie gorąco w żołądku zrobiło,,co mam robić???ostatnio widzę u niego zmiany,ale na lepsze jest czuły ,martwi sie o różne sprawy,a może to dla pozoru??może ma kogoś,niewierze,,ale zapytac go wprost??doradzcie proszę.

Gość sztenke
moze głodny był

Gość no 1 lampka dla drugiej
osoby, bo on kierowca - moze mial obiad biznesowy, moze byl z kumplem, moze ma romans!!!

Gość sztenke
moze kiepsko gotujesz,to sie chłop na dwa dni najadł

Gość po Osi Czasu
jak widac-jezdzi i to nie sam zjadł z kochanką obiad,deser i ona wypiła winko bo on kierował:)

nie mów, tylko węsz dalej, przejrzyj smsy, telefony itp... musisz miec dowody, bo sie wyprze.

Gość etgerg
haha w końcu wyruchał tą cipkę

Gość stara baba taka jedna .....
może zapytaj wprost z kim był na tym obiedzie ?

daj znac!

Gość etgerg
ale jak mozna być takim kretynem żeby paragon zostawiać w kieszeni gdy miałoby się romans to tak jakby zostawić tel na wierzchu z smsami czy zużyty kondon

Gość wiesz co powiem
że ci wszyscy faceci tak maja.. przed chwila dowiedzialam sie ze moj mnie caly czas oklamywal i zwodzil, zeby tylko mnie przeleciec!!!!!!!!!!! jestem mloda, ladna, to ja mialam sie nim bawic, a ten sku,,,,,, tak mnie potraktowal!!!!!!!!!! zyc sie nie chce

Gość sztenke
wiesz co powiem ,a powiem ci ,ze jesteś młoda i ładna ,skąd jesteś ?

Gość sztenke
jak jestes tu od dziś to mozesz nie wiedzieć ,ale jest tu taki zwyczaj ,ze pierwszaki musża swoja nagą fote pokazać ,z przodu i z tyłu

wiesz co powiem-faceci to świnie,nie martw sie jak jest tak jak mówisz to znajdziesz kogos wartosciowego,ja myslalam ze moj taki jest,jezelimnie oklamywał to go znienawidze,tym bardziej jak mi mówi zejestem jego idealem nikt nie ma takiej figury itp,i takie coś????a do tego debil paragon zostawił;)))pewnie sie popisywałniewiedział co robi i go schował w wewnetrzna kieszeń

Gość hbtgg
coz. nie oskarzaj jeszcze ale wez meza pod obserwacje. sprawdz telefon, laptopa, aparat, maila, biurko, szafki, kieszenie, kosz itp. paragon schowaj i przyjzyj mu sie dokladnie. ja tez bym podejzewala romans ale musisz sie upewnic, oby to bylo cos innego. taka nagla zmiana zachowania na lepsze, czulosc, kwiaty itd to niestety czesto oznaka romansu i zagloszanie wyrzutow sumienia i mydlenie oczu by zonie do glowy zdrada nie przyszla.

Gość drasklica
wyjdz dzis wieczorem i jak spyta gdzie to powiedz ze do restauracji bo glodna jestes a nie chce ci sie przygotowywac nic w domu- i ze jak chce moze sie dolaczyc - bedzie wiedzial ze idziesz sama i nie boisz sie kompromitacji. jak pojdzie z toba to zaproponuj wlasnie te restauracje gdzie byl- bo czytalas ze wysmienite jedzenie, jak pojdziesz sama o idz gdziekolwiek

Gość wiesz co powiem
Mam nadzieje ze o nim szybko zapomne, ale chcialabym mu urzadzic pieklo za to jak mnie potraktowal!!! jakies pomysły??

Gość sztenke
daj mi dupy

jak jesteśładna to może zrobimy pułapke na mojego,,ja mogę na twojego zrobić,jestem bardzo atrakcyjna:) podobno napewno by sie skusil:) poszlabym z nim na randke i go kopnela w jaja za ciebie

Gość wiesz co powiem
o tak!!! razem zawsze razniej!!! z wisły-pld Polski a Ty?