Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIE ZE MNĄ TE NUMERY

PRZED CHWILA ZNALAZŁAM U MĘŻA W KIESZENI MARYNARKI PARAGON RESTAURACJA POZA MIA

Polecane posty

Gość ambasadorka marka.
jak saksowal archiwum to na serwerze pewnie nie da sie znalesc. mozesz tylk szukas na dysku kompa

Gość szymek201
Marek, 33 lata, żonaty, Warszawa, Karol ... brzmi zadziwiająco znajomo, chyba musisz się nastawić, że nie masz rywalki, a rywala ..............

gg nie da sie odblokowac ani cofnac historii gg jesli nie ma pliku cofig. ipliku txt a pozatym gg10 jest tak zakodowane ze pewnie nikomu z nas sie to nie uda..juzsie pytalam kochani o to,a tam by bylo :(ale i tak grzebie teraz w tym

Gość autorkooooooooooo
Tak musisz się dostac do jego kompa zainstalowac tam arch gg exe i rozkodowac sobie plik, pozniej najlepiej wyslac go sobie na maila i usunac z kompa ;) utworzy Ci się też folder z plikami wysylanymi przez gg np zdjeciami :) Jak chcesz to mogę Ci u siebie to rozkodowac tylko musisz mi warchives dat na maila wyslac ;) a ja odesle Ci już rozkodowane cale archiwum

Gość bosa ale w ostrogach
Zniszczyć związek potrafi każdy prostak. Sztuka przetrwania w związku polega na kontrolowanym zaufaniu. Ja nie pytałabym tutaj o rady, jak postępować z Twoim partnerem, bo nikt z nas nie zna go lepiej od Ciebie. Ja najzwyczajniej, w domowym zaciszu powiedziałabym mu, że widziałam rachunek, że nie potrafię sobie sama odpowiedzieć, kto mu towarzyszył w podróży i restauracji. Czy było to spotkanie biznesowe czy prywatne. Poprosiłabym, żeby sam mi to powiedział. Musi wiedzieć, że wyobrażnia produkuje czasem niesamowite historie, które z rzeczywistością mają niewiele wspólnego.

Gość autorkooooooooooo
Plik config to hasła ;) archives to zakodowana wersja tekstowego archiwum rozmow . W gg 10 też ;) wiem bo sama rozkodowywalam :p

Gość ambasadorka marka.
bosa ale w ostrogach,podpisze sie pod tym co napisalas:)) amen.

taka masz mądrość w stopce a pytasz na forum Życie to matematyka. Możesz liczyć tylko na siebie,

Gość pierwszy gol
ej, ale nie piszcie że to może być kochanek, bo autorka zadzwoniła do KAROLA i odebrała baba... no to przecież wiadomo że facet wpisuje numer kochanki pod imieniem nieistniejącego faceta. a co do porad, że wy byście nie szpiegowały tylko porozmawiały, to może to i zadziała, ale nie w przypadku faceta który jest cwaniakiem i już raz się rozszedł z żoną, a zanim się z nią rozszedł to już miał nową panią( naszą autorkę :) ) no i co zaszkodzi pozbierać dowody?? oczywiście autorka w końcu powie swojemu mężowi że się martwi bo znalazła rachunek z restauracji i nie potrafi odpowiedzieć sobie na pytanie kto mu towarzyszył...ale ten ccały pożal się boże mąż na 100% będzie się wykręcał... jak ktoś lubi żyć w kłamstwie, to bardzo proszę, ja nie chcę być okłamywana i jka się zorientuje że ktoś mnie oszuka to też będę tak robiła jak autorka...ja jej kibicuje

Gość to moze pomożemy
a jak jest opisany ten karol z gg ile lat itp...NAPISZ DOMNIE na fikcyjne konto ...jestem kobieta.. wiesz moze z fikcyjnego konta do tej osoby napiszę z gg jako obcy facet to gg 43670140

Gość ambasadorka marka.
Mozesz odzyskac archiwum tylk z jego laptopa.

też by mi było wstyd ufamy na maksa i taka wdzięczność ale dobrze że działasz

Gość to moze pomożemy
albo napiszę z gg jako kobieta ze szukam faceta i ze imie karol mnie uwodzi moze po drodze wyda się że jest kobietą..

Gość to moze pomożemy
napisz mi na gg numer niby tego karola..podałam wyzej albo wpisz tutaj

Gość kubuś_33
ale masz schize dziewczyno ! wyluzuj

Gość pierwszy gol
nie ze mną te numery- samo to że ten fagas nie ma plików które są potrzebne do rozkodowania historii gg to juz o czyms świadczy... ja nie chcę cię podburzć, bo gdzies na samym końcu głowy mam taka myśle że może to wszytsko da się jakoś racjonalnie wytłumaczyć, i tego ci z całego serca życzę, ale life is brutal... a jak jużpisałam- faceci są prości jak budowa cepa i zawsze postępują wg, schematów...niestety:( więc bierz się za rozkodowywanie a póki co postaraj się nie zmieniać zachowania, bądż miła żeby on niczego nie zaczął podejżewać, nawet możesz mu powiedzieć że masz jakąś handrę i że jedziesz na weekend do rodziny czy znajomych, a naprawdę zostańw mieście i go pośledż... oj możesz się wtedy naoglądać smutnych rzeczy...

Gość pierwszy gol
nie podawaj nikomu nr gg tej baby, ani żadnych informacji o niej- nie wiesz czy ludzie na forum są ci życzliwi, może któraś z osób której podasz ten nr gg napisze jej o tym co się tutaj teraz dzieje, że podejżewasz wszystko. ja bym nikomu nie ufałą, tylko sobie samej.!!!

Gość Dolce&Kabana
buahahaha jaki spisek , wkrecacie niepotrzebnie dziewczyne :-P

Gość pierwszy gol
dziewczyny sorry że tak wam nie ufam i namawiam autorkę do tego samego, ale wiecie jakie jest życie... niby wszyscy sa po naszej stronie ale tak naprawde to różnie bywa. autorka może sama założyć fikcyjne konto i sama z nia pogadać, z resztą ja bym w życiu nie odpisała nikomu z fikcyjnego konta... to tylko dzieciaki z gimnazujm tak robią...